Pevačica osumnjičena da je naručila napad na studio: Editu saslušavaju zbog bombe!

Autor:

Vesti

30.09.2019

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata beogradska producentska kuća "FM plej", koja je u vlasništvu Filipa Miletića i Miloša Roganovića, koji su u estradnim krugovima poznatiji kao Aspirinci, našla se u noći između petka i subote na meti napadača koji su bacili ručnu bombu kašikaru u njene prostorije. Kako Srpski telegraf saznaje, Miletić i Roganović dali su iskaz tim povodom u policiji, gde su otkrili da sumnjaju da samo jedna osoba ima motiv da ih napadne, a to je pevačica sa kojom su u sukobu - Edita Aradinović.

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus, instagram.com/editaaradinovic
Roganović i Miletić rekli su u policiji da samo sa Editom imaju ozbiljan sukob

RUŽAN RASTANAK

Naime, kako izvor blizak istrazi navodi, Roganović i Miletić su objasnili da sa svim saradnicima, kao i bivšim, imaju korektan odnos, osim sa Editom, te da im niko drugi ne pada na pamet niti bilo ko ima razloga da im baci bombu u studio.

- Miloš i Filip su bili u šoku nakon što su saznali da je njihovoj producentskoj kući pričinjena velika materijalna šteta i to, ni manje ni više, nego ručnom bombom kašikarom. U policiji su obojica objasnila da se oni pošteno bave svojim poslom, da nikada nisu imali nikakvu konekciju sa kriminalcima i da nemaju predstavu ko je mogao da im baci bombu. U daljem razgovoru rekli su da samo sa jednom bivšom saradnicom imaju ozbiljan sukob, Editom Aradinović - navodi izvor iz istrage.

Kako objašnjavaju, zbog tog sukoba su izrazili sumnju da je ona naručilac takvog dela.

RepublikaFoto: pixabay.com
Prostorije su uništene ručnom bombom...

- Edita se na veoma ružan način rastala sa njima jer je prekršila ugovor koji su imali, pa su oni, naravno, tražili da ispoštuje zakonske odredbe, što ona nije učinila. Taj konflikt, po njihovim rečima, i dalje traje jer ih je Edita uzela na zub i javno ih proziva kada god ima priliku. Onda su došli do zaključka da je time možda želela da im poruči, to jest, zapreti, da je ostave na miru i da ne očekuju od nje da poštuje ugovor - objašnjava izvor.

Pevačica s kriminalcem u vezi?

Kako saznajemo, Edita ima veze sa kriminalnim miljeom jer je njen navodni izabranik, kojeg krije od očiju javnosti, upravo iz tog posla.

- Edita se trenutno zabavlja sa jednim poznatim oženjenim kriminalcem iz Beograda. Nekoliko godina je stariji od nje, a sa njim je u tajnoj vezi skoro godinu dana. Otkad je s njim, promenila je mnogo svoje ponašanje i osilila se jer joj on čuva leđa. U gradu je poznat kao opasan tip sa brojnim konekcijama, te je možda i preko njega upoznala ljude koji se bave takvim stvarima, podmetačinama i pretnjama - rekao je izvor upućen u pevačicin emotivni život.

Kako saznajemo, pevačica će zbog navoda Filipa Miletića i Miloša Roganovića uskoro biti saslušana u policiji.

- Nakon sumnji koje su Roganović i Miletić izneli policija će ubrzo kontaktirati sa Editom i dovesti je na saslušanje. Edita je zasad jedini osumnjičeni u istrazi - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Edita prekršila ugovor i otkačila saradnike

RepublikaFoto: instagram.com/edita
Edita Aradinović

Edita Aradinović prošle godine napustila je grupu Ministarke i time prekinula saradnju sa estradnim dvojcem Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem, koji su godinama bili autori njenih pesama i koji su od nje napravili zvezdu ugovorivši joj duet sa hrvatskom zvezdom Severinom. Do svađe je došlo kada je Edita, uprkos ugovoru koji je imala sa Filipom i Milošem, odlučila da napusti ne samo bend Ministarke već i poznati dvojac.

- Istina je! Edita više neće nastupati u bendu, već karijeru nastavlja samostalno. To je bio njen zahtev i mi smo se sa tim složili. Još nisu donete te poslednje izmene po aneksu ugovora, ali sa Editom i njenim advokatom ugovorili smo veći deo detalja u vezi sa novom saradnjom. Detalje u vezi sa izmenama i te poslednje odluke donećemo ubrzo, potrebna je potvrda sa druge strane i to je sve - rekao je Miletić.

Međutim, Edita je odustala od bilo kog vida saradnje, zbog čega je nastao problem. Sukob je pre nekoliko meseci eskalirao i u javno prepucavanje jer ih je Aradinovićeva prozvala na društvenim mrežama.

- Evo malo besplatne reklame, samo krimi, samo jako. Aspirinci, ovo vam je možda i najbolja odluka do sada. Ionako je Fića oduvek hteo da bude zvezda. Nije loše, možda ćete mi sada sići s leđa! Samo napred.

Podsećamo, u eksploziji koja se dogodila pre tri dana u Ulici vajara Živojina Lukića na Bežanijskoj kosi, srećom, niko nije povređen jer vlasnici, kao i njihovi saradnici, u to vreme nisu boravili u prostorijama FM plej produkcijske kuće. U napadu je pričinjena velika materijalna šteta jer su oštećeni profesionalna muzička oprema i prostor od preko 100 kvadrata, u kojem su geleri na sve strane.

 

 

Geleri u zidu

- Geleri su sve uništili, kompjuteri su oštećeni, ali se iskreno nadamo da nam je hard-disk sačuvan jer na njemu čuvamo materijal s kojim radimo - rekao je nakon eksplozije za medije Miletić.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Aradinovićevom kako bismo proverili ove navode, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Ipak, pevačica se oglasila putem medija nakon eksplozije, te je rekla kako je šokirana vestima.

- Ne mogu da verujem, kakva bomba? Sad prvi put čujem za to. Samo da nema povređenih. Nisam sa njima uopšte u kontaktu, ne znam da li su imali neke probleme. Poslednji put sam ih videla pre pola godine ili godinu dana - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Igor

30.09.2019 12:07

Neka se sve ispita.

Odgovori 10 0