ZORAN LJUBAVNICI NAPRAVIO DETE PRE UBISTVA JELENE?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Mitrović (31), devojka Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za brutalno ubistvo supruge Jelene (33), kao zmija noge krije identitet oca svog četvorogodišnjeg sina. Mitrovićeva je nakon Zoranovog hapšenja obelodanila da su u ljubavnoj vezi, a ubrzo su počele da kolaju priče da je otac deteta upravo Marjanović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/facebook.com
Zoran Marjanović i Zorica Mitrović

KO JAJE JAJETU

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa bliskog Mitrovićevoj, ona iz prvog braka ima ćerku, koja živi s ocem, a majka je i četvrogodišnjeg dečaka, o čijem ocu se ništa ne zna. Nedavno se navodno s mališanom preselila u porodičnu kuću Marjanovića. Da li Zoran, osim ćerke Jane i sina Uroša, ima još jedno dete, zasad nije utvrđeno jer nijedna od porodica ne želi da da izjavu za medije.

- Sve je moguće, pa čak i to da je Zorica sina dobila sa Zoranom, i to dok je on uveliko bio u braku s Jelenom. U vreme kad je Zoričin sin rođen, Jana je imala dve godine. Šta je tu istina, to niko ne zna. Vidi se da su Zorica i Zoran zaljubljeni jedno u drugo, a koliko je ona opčinjena njime, vidi se i po tome što ga grčevito brani i uporno tvrdi da on nije kriv za ubistvo supruge - priča naš sagovornik.

Zorica Mitrović sina dobila sa oženjenim muškarcem čiji je identitet krila od javnosti. Nakon Jeleninog ubistva uselila se sa detetom kod Marjanovića

Kako dodaje, Mitrovićeva je poznanicima pokazivala fotografije sina, ali je ostala misteriozna kad je reč o njegovom ocu.

- Ranije je pričala da ne može da otkrije ko je otac mališana jer je on oženjen. Slučajnost ili ne, i Zoran je tad bio u braku. Inače, ostao sam u šoku kad sam video dete. Mnogo liči na Zorana, bukvalno su identični. Ta sličnost je zapanjujuća, naročito kad se mališan uporedi sa fotografijama objavljenim u javnosti na kojima je Zoran imao desetak godina. Toliko liče da sam na prvi pogled pomislio da su otac i sin - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Marjanović

BEZ KOMENTARA

Reporteri Srpskog telegrafa pokušali su povodom ovih informacija da dobiju komentar Zorice Mitrović, ali ona nije želela da daje izjave. Kad je čula pitanje, ona nije ni potvrdila ni demantovala saznanja do kojih smo došli.

- Što mi kvarite raspoloženje? Nemam komentar i nisam raspoložena za saradnju s vama - bilo je sve što nam je Mitrovićeva rekla.

Izvor: Dečak mnogo liči na Zorana, ta sličnost je zapanjujuća

Komentar nismo uspeli da dobijemo ni od članova porodice Marjanović.

- Ne dajem izjave - kratko je rekao Vladimir, Zoranov otac.

Bivši svekar: Zorica nikad nije došla da vidi ćerku

Zorica Mitrović iz prvog braka ima ćerku, koja živi sa ocem i njegovim roditeljima u Čačku. Bivši Zoričin svekar D. P. kaže da Mitrovićevu nije video otkad se razišla s njegovim sinom.

- Oni imaju ćerku, a supruga i ja je čuvamo i brinemo o njoj - kaže D. P.

On dodaje da njegova bivša snaja ne obilazi ćerku.

- Posle razvoda nijednom nije došla kod nas da vidi devojčicu. Dete povremeno ode kod majke u Beograd i provede vikend ili nedelju dana s njom, pa se opet vrati kod nas, tako se Zorica dogovorila s mojim sinom - kaže D. P.

On nam je otkrio i da je Mitrovićeva nakon razvoda od njegovog sina dobila drugo dete.

- Ima sina, ali ne znam da li je bila u braku s nekim ili je dete dobila vanbračno - dodaje naš sagovornik.

D. P. kaže da je mnogo voleo snaju Zoricu.

- Draga mi je Zorica i krivo mi je što se sve završilo ovako. Šta ćete, sudbina je to, mi tu ne možemo ništa - iskren je D. P.

Stanković: Netačne interpretacije veštačenja

Patolog Zoran Stanković izjavio je da su se u medijima pojavile brojne spekulacije, proizvoljna tumačenja, netačnosti i nedosledna objašnjenja u vezi sa sudskomedicinskim i traseološkim veštačenjem okolnosti pod kojima je, kako i gde, nastupila smrt pevačice Jelene Marjanović.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Dr Zoran Stanković

- U ime komisije veštaka, veštačenje sam predao nadležnom zameniku tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu 21. septembra. Nakon toga, i pored brojnih molbi zainteresovanih, nisam komentarisao niti učinio dostupnim predato ekspertizno mišljenje, zbog obaveza koje proističu iz zakona i obuhvaćene su Hipokratovom zakletvom - saopštio je Stanković.

Podsetimo, kako smo prenosili, veštačenjem je utvrđeno da je Jelena Marjanović ubijena tupim predmetom na nasipu, kao i da je na telu imala odbrambene povrede.

Sin ide ocu u posetu

Vladimir i Uroš Marjanović, otac i sin osumnjičenog, tražili su juče u sudu dozvolu za posetu Zoranu Marjanoviću u Okružnom zatvoru. Njih dvojica su oko 11.30 napustili zgradu suda.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Uroš Marjanović

Zorana su juče ponovo posetili otac i brat Miloš.

- Osim njih i branilaca, Zoran nije imao druge posete - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Zorica Mitrović, Zoranova devojka, još nije tražila dozvolu kako bi posetila dečka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading