Seks-mafija u vladi! Ministar urgirao da ne hapse prostitutku-medicinsku sestru sa VMA

Autor:

Vesti

16.01.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visoki državni funkcioner pokušao da iskoristi položaj i urgira da ne diraju njegovu "prijateljicu" sa VMA koja je radila kao prostitutka!

RepublikaFoto: pixabay.com/wikimedia.org/Matija sa VMO/fotomontaža
Foto: Ilustracija

Hapšenjem makroa koji su organizovali kriminalnu grupu koja je podvodila prostitutke u Srbiji i Bosni i Hercegovini razotkriven je i sav razvrat ne samo među seks-mafijom nego i u srpskoj eliti.

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, u čitavu aferu upleo se i jedan ministar koji je koristio seksualne usluge medicinske sestre koja je radila za ovu krimi-grupu!

U PANICI

Prilikom hapšenja 22 osobe osumnjičene za organizovanje lanca prostitucije, istragom je otkriveno da je u ovaj posao bilo uvučeno oko 30 devojaka raznih profesija. Među prostitutkama su se našle i medicinske sestre zaposlene na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

- Upravo za jednu od medicinskih sestara lično je urgirao jedan ministar. Kada je saznao da je policija sprovela akciju hapšenja, pokušao je da iskoristi visok položaj na kome se nalazi i urgirao da ne diraju njegovu "prijateljicu". Nema sumnje da je blizak s njom, a s obzirom na to čime se ona bavila, verovatno ju je i upoznao koristeći njene usluge - navodi izvor blizak istrazi.

Prema rečima našeg sagovornika, veze ministra i ove prostitutke otkrivene su još dok je policija tokom istrage pratila ovu krimi-grupu.

Zarađivale od 100 do 500 evra

Istražni organi otkrili su da su Darko Todorović (45), Saša Glišić (46) i Miroslav Terzić (45), koji su označeni kao organizatori dve kriminalne grupe koje su sarađivale među sobom, usluge devojaka koje su radile za njih, oglašavali na specijalizovanim sajtovima, a pronađeno je i više stotina objava u kojima su one nudile seks.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Novac koji je pronađen kod organizatora

- U tim objavama devojke su predstavljane pseudonimom, ali uz obaveznu fotografiju koja je otkrivala sve njihove adute. Policija je došla do fotografija svih devojaka koje su radile za grupe i tek treba da uslede njihova saslušanja. Inače, prema dosadašnjim informacija, cena usluga prostitutki koje su radile za ovu mafiju kretala se između 100 i 500 evra. Tarifa je zavisila od vrsta usluga koje su pružale, satnice, ali i samog fizičkog izgleda devojaka - dodaje naš sagovornik.

- On se verovatno uplašio kada je čuo za hapšenje i u panici zvao određene ljude u pokušaju da zaštiti svoju medicinsku sestru.

Moguće je da je želeo stvarno da joj pomogne, ali je mnogo verovatnije da se plašio da će ga neko već raskrinkati, pa je pokušao da nekako zataška sve - objašnjava naš izvor.

NIJE JEDINA

Kako nezvanično saznajemo, ovaj funkcioner je, navodno, tu medicinsku sestru upravo preko svojih političkih veza i zaposlio na VMA.

Vodili evidenciju o klijentima

RepublikaFoto: MUP Srbije
Vodili evidenciju...

Prilikom hapšenja policija je kod osumnjičenih pronašla novac, 176 mobilnih telefona, 12 laptopova, četiri vozila koja su korišćena prilikom odrađivanja posla, manju količina droge i municija.

Interesantno je da je, osim toga, pronađena i sveska sa svom dokumentacijom koju su pripadnici ove grupe vodili o svojim klijentima, a među njima ima i javnih ličnosti.

Tužilaštvo bi trebalo da u narednom periodu sasluša i klijente kako bi se tačno utvrdila šema po kojoj je ova grupa funkcionisala.

- I za vreme bivše vlasti ministri državni funkcioneri su koristili moć kako bi švalerkama obezbedili posao ili bolju poziciju, pogotovo u državnim institucijama. Nažalost, očigledno se ta praksa nastavila. Ovaj ministar je više navrata pokušavao na VMA da obezbedi ovoj devojci bolji status. Očigledno su bili veoma bliski - priča sagovornik.

30 devojaka raznih profesija radilo za uhapšene makroe

Kako saznajemo, ministrova "prijateljica" nije jedina medicinska sestra sa VMA koja je radila kao prostitutka.

- Interesantno je da su sve kao preslikane. Sve su se podvrgnule plastičnim operacijama kao po nekom šablonu i sve liče jedna na drugu - objašnjava naš izvor.

Uhapšeni organizatori:

Darko Todorović (45)

Saša Glišić (46)

Miroslav Terzić (45)

Uhapšeni članovi:

Staša Momčilović (25)

Dragana Pejić (45)

Jelena Momčilović (24)

Nemanja Radojkić (38)

Zoran Jolić (44)

Daniel Klarl (61)

Radomir Vujović (39)

Petar Ljuština (35)

Srđan Golubović (49)

Marko Žarković (61)

Nemanja Stojić (35)

Goran Stanković (45)

Marko Radomirović (32)

Vladimir Đorđević (44)

Vukan Petrović (36)

Sreten Dučić (33)

Saša Nikolić (38)

Tatjana Lukić (36)

Tamara Hafizović (33)

za dve osobe se traga

Foto: Srpski telegraf
Srpski telegraf 17. januar 2020.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading