SRBIN ZA CIA RUŠI PUTINOVE LJUDE

Autor:

Vesti

08.11.2017

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši otporaš Srđa Popović, koji godinama unazad kao operativac CIA brzo i efikasno uklanja neposlušne vlasti širom sveta, dobio je novi zadatak - da sruši Viktora Orbana i Aleksandra Vučića kao glavne Putinove saveznike na Balkanu.

RepublikaFoto: youtube.com/Talks at Google
Srđa Popović

Novu misiju Popovića, koji je karijeru započeo rušenjem Slobodana Miloševića, otkrio je ugledni geostrateški stručnjak Frederik Vilijam Engdal, poznat po tome što je hirurški tačno predvideo Arapsko proleće, kada su redom padali režimi u Tunisu, Egiptu, Libiji...

Engdal: Mađarska, Srbija i Turska na meti su Vašingtona najviše zbog "Turskog toka"

RAZRADIO POSAO

Engdal sada, nimalo slučajno, upire prstom u Popovića i najavljuje još jedno krvavo proleće, ali na Balkanu, jer, prema njegovim informacijama, upravo početkom 2018. pakleni plan CIA počinje sa realizacijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

- Mnogi verovatno nikad nisu čuli ime izuzetnog srpskog političkog operativca Srđe Popovića. Ipak, on i njegova organizacija CANVAS odigrali su vodeću ulogu u gotovo svakoj revoluciji koju je zakuvala CIA. Pošto je 2000. godine vodio smenu srpskog predsednika Slobodana Miloševića, na spisak je stavio najmanje 50 drugih širom sveta, po poslednjem brojanju. Sada je okrenuo pogled na Mađarsku i popularnog premijera Viktora Orbana - otkriva Engdal u tekstu "Nepoštena karijera cenjenog Srđe Popovića".

Lazanski: Jasno je ko plaća Popovića, vrlo je moguće da se haos iz Budimpešte prelije na Beograd

Ovaj stručnjak dalje potkrepljuje tvrdnju ozbiljnim informacijama.

- Popović je 8. septembra bio u Budimpešti i pridružio se antiorbanovskim opozicionim grupama ispred mađarskog parlamenta. Jasno je da nije bio u gradu da bi promovisao svoju knjigu o nenasilnim promenama režima, već da bi pružio pomoć opoziciji, i to pre mađarskih izbora u proleće 2018. godine. Mnogi u Mađarskoj namirisali su u svemu ovome masnu ruku CIA i Džordža Soroša - kaže Engdal, koji tvrdi i da su Orban, Vučić, ali i Erdogan na meri Vašingtona najviše zbog gasovoda "Turski tok".

RepublikaFoto: youtube.com/Vlad Tepesblog
Viktor Orban

OBOJENE REVOLUCIJE

Sagovornici Srpskog telegrafa ocenjuju da se Orban na meti CIA našao zbog dobrih odnosa sa Vladimirom Putinom, te da je logično da će nakon njega na meti sasvim logično biti Vučić. Vojni analitičar Miroslav Lazanski napominje da je vrlo moguće da se haos planiran na ulicama Budimpešte prelije na Beograd:

- SAD sve gledaju kroz nišan odnosa sa Moskvom, a Popović je napisao i knjigu o smeni režima, dakle, jasno je da je plaćen od znate kojih službi. Postoji velika mogućnost da ti koji po Evropi izazivaju obojene revolucije, posle Mađarske, isplaniraju nešto slično i za Srbiju. Verujem da će Mađari uspeti da se izbore sa tim, a ni mi ne bi trebalo da dozvolimo da se vlast menja na ulici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

Sličnog je mišljenja i član skupštinskog Odbora za bezbednost Vladimir Đukanović:

- Orban i Vučić su na tapetu Amerikanaca zbog dobre saradnje sa Rusijom i nimalo nije slučajno što je upravo Srđa Popović izabran da to organizuje kad se zna u koliko je sve revolucija kao saradnik raznih obaveštajnih službi bio upleten. Njegovo nedavno angažovanje na mestu rektora škotskog univerziteta samo je pranje biografije i zataškavanje njegove prave uloge.

GDE JE SVE VRŠLJAO SRĐA
- Ukrajina - Liberija
- Gruzija - Obala Slonovače
- Liban - Nigerija
- Ukrajina - Svazilend
- Maldivi - Sudan
- Egipat - Uganda
- Kolumbija - Somalija
- Venecuela - Tonga
- Gvatemala - Iran
- Bolivija - Palestina
- Zimbabve - Jordan
- Eritreja - Vijetnam
- Sijera Leone - Sirija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srbistan

08.11.2017 15:02

Posto mnogima smetaju nasi ljudi koji se bore na strani Luganske i Donjecke Republike, a zaboravili su koliko je ruskih dobrovoljaca ratovalo i ostavilo svoje kosti za ovu zemlju, zanima me da li bi mogli da smisle i neki novi zakon za ove strane placenike koji vec godinama rade za CIA i slicne agenture?Kako sa njima stvoji stvar ili su oni nedodirljivi?

Major

08.11.2017 22:48

Srdja je sitna riba, pljuckavica. Ovakve stvari realizuju daleko ozbiljniji i mocniji igraci. Ne moze on da ugrozi ni petog pomocnika sestog Orbanovog zamenika. Ne on, vec ni daleko mocniji "ciasi". Ljudi, nije Madjarska Sijera Leone ili Svazilend, vec ozbiljna evropska drzava, u kojoj premijer Orban uziva dvotrecinsku vecinu u birackom telu... Jos smesnije su najave "srdjinog proleca" u Srbiji. Upamtili su Srbi dobro raznorazne srdje, djelice, dinkice, cede, bebe i ostalu boraniju. A sto se tice Putina, ako je Srdja jedino orudje coca-cole protiv njega, pa on ce stvarno postati Car. ;)