SPREMA SE ZLO U SRBIJI: 120 OFICIRA IZ SAD KUJE KRVAVI PLAN!

Autor:

Vesti

05.05.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U bazu Bondstil stiglo je 120 američkih oficira, vojnih veterana, pripadnika zloglasnog odreda koji je omogućio Hrvatima da izvedu "Oluju" i etnički očiste Krajinu, a stoje i iza puča i pokušaja svrgavanja Erdogana u Turskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Prema podacima do kojih su došle srpske, ruske i turske obaveštajne službe, američki instruktori su poslati na Kosovo pod maskom obuke starešina buduće kosovske vojske, ali u stvari pripremaju oružane akcije protiv Srba na severu pokrajine sa krajnjim ciljem da se ta teritorija u potpunosti stavi pod kontrolu prištinskih vlasti. Najveći broj ovih oficira prekaljen je u ratnim dejstvima širom planete. Angažovani su preko privatne američke agencije MPRI, koja konspirativno deluje pod više različitih imena i na stalnoj je vezi sa Pentagonom (centar američkih oružanih snaga), čije ciljeve u stvari i zastupa. Oni, po pravilu, deluju tamo gde treba sprovesti neke mračne ciljeve, a da zvanična politika Vašingtona ne bude prepoznata u njima.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Oluja

žMRAČNI CILJEVI

Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun nedavno je nagovestio da je stotinak penzionisanih oficira iz SAD došlo da obučava vojsku Kosova ne iznoseći više detalja o tome. Prema obaveštajnim izvorima, oni su poslati na Kosovo nakon što se ispostavilo da ubistvo Olivera Ivanovića, a zatim i hapšenje Marka Đurića, nisu izazvali efekat koji je planiran i stvorili haos koji bi bio iskorišćen za preuzimanja severa Kosova.

Štrbac: Oni su produžena ruka američke administracije

Nekadašnji obaveštajac Boža Spasić objašnjava za naš list da specijalizovana agencija MPRI ima zadatak da ruši režime u svetu, vrši atentate i priprema teren za sukobe u kriznim područjima:

- Reč je o privatnoj agenciji u kojoj službuju penzionisani pripadnici specijalnih jedinica. Njihova evropska centrala nalazi se u bivšoj velikoj američkoj vojnoj bazi u okolini Frankfurta, odakle se šalju na teren. Sigurno je i nedavno uhapšenog marinca Danijela Korbeta angažovao MPRI.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Proterani Srbi

UVEK ISTA MATRICA

Direktor Veritasa Savo Štrbac odlično je upoznat sa delovanjem američkih agencija za slanje vojnih veterana jer je u Krajini takav angažman sa hrvatskom vladom doveo do"Bljeska" i "Oluje".

Galijašević: Uvek u svojoj strukturi imaju više generala sa tri ili četiri zvezdice nego Pentagon

- Bilo je i tada jasno da je u pitanju produžena ruka američke administracije. Poznato je da je ta organizacija oktobra 1994. zaključila ugovor sa hrvatskom vladom za visoku sumu. Kao poseban deo ugovora stajao je do detalja razrađen plan za akcije "Bljesak" i "Oluja". Ova druga je iste te generale, koji su tek bili obavili posao u zalivskoj Pustinjskoj oluji, podsećala na tu bliskoistočnu akciju i zato su je tako nazvali. Matrica je bila ista. Američki uslov Hrvatima bio je da se sve odigra munjevito.

Spasić: Evropski centar im je baza kod Frankfurta, odatle ih šalju na teren

Stručnjak za bezbednost i međunarodni terorizam Dževad Galijašević smatra da je kontingent odsluženih američkih generala na Kosovu jednako opasan kao da je stiglo 1.000 već obučenih vojnika:

RepublikaFoto: pixabay.com
Američka vojska

- Na terenu je veoma lako naći dovoljan broj Albanaca koji će uraditi posao pod tako kvalitetnim i stručnim vođstvom. MPRI, koji danas posluje pod više imena, a onda i organizacije Blekvoters i Akademi, uvek u svojoj strukturi ima mnogo više generala sa tri ili četiri zvezdice nego Pentagon.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading