Severina ponovo uhvaćena u laži: Gole fotke stavlja na album!

Autor:

Zabava

20.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se odala nakon što je prokomentarisala fotografije na kojima pozira gola izjavom da dobro izgleda i da ih želi na omotu novog CD.

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Lažljiva...

Pevačica Severina Kojić (46) više puta se našla u centru porno-skandala zbog fotografija koje su isplivale u javnost na kojima pozira obnažena, a hrvatska zvezda je sada uhvaćena u sopstvene laži! Kako saznajemo, nakon što su fotke na kojima pozira gola dospele u žižu javnosti, pevačica se branila rečima da joj bivši suprug Milan Popović smešta aferu, a sada je te tvrdnje pogazila najnovijom izjavom da bolje izgleda kad je obnažena, te i da je bolje da takve slike stavi na omot novog CD koji sprema.

- Severinu više ne dotiču komentari da na naslovne strane može da dospe samo ako neko iskopa slike na kojima je kao od majke rođena. Kad god se takva situacija dogodila, ona se ne bi oglašavala niti komentarisala takve stvari. Nedavno je svom menadžeru rekla: "Ne bi bilo loše da moje golišave fotke stavimo na omot od CD. Gola ili obučena dobra sam riba". Ništa od ovoga ne bi bilo ni najmanje neobično da pevačica nije krivila svog bivšeg supruga da on ima veze sa objavljivanjem fotografija, te i da je reč samo o podloj fotomontaži. Sada je sama sebi skočila u usta izjavom da sporne fotografije želi na omotu svog novog CD i da joj je cela situacija danas smešna, što je potvrdila nedavno i u intervjuu za jedan poznati magazin - navodi dobro obavešteni izvor. Bivši Severinin muž je nakon prvog skandala sa pevačicinim obnaženim fotografijama objasnio da su sporne slike nastale 2014. godine u periodu kada se sa njom borio oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, a kada je došlo i do drugog skandala, Popović je objasnio da njegova bivša supruga verovatno sama vrlo smišljeno plasira fotografije u javnost.

Foto: instagram.com/severina
Voli da se slika gola...

- Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinskim ponašanjem, i to već po ko zna koji put u njenom životu. Ne znam je li je ona plasirala slike kako bi povratila nekadašnju popularnost, ili je to učinio neko drugi uz njenu saglasnost. Zabrinut sam da će ovo naneti dosta štete našem sinu u budućnosti. Konsultovao sam se sa dečjim psihologom kako bih znao kako treba da odreagujem u slučaju da Aleksandar zbog svega ima problema. Meni nikada nije takve fotografije slala. Mislim da je vrlo neozbiljno da je neko ko je imao već takvo iskustvo opet pravi takve fotografije i zna da mogu da dospeju u javnost - rekao je Milan tom prilikom predstavnicima medija. Pevačica je dobro odglumila i depresiju, jer se nakon skandala zatvorila u svom porodičnom domu i nije danima izlazila napolje, govoreći da se ne oseća baš najbolje, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading