Stanje Darka Lazića alarmantno: Ubija ga narkomanska kriza!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

20.11.2018

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen lik mu ne da mira. Lazić u trenutku krize zbog narkotika spominjao bivšu ženu, a posle je tražio da vidi verenicu Marinu.

RepublikaFoto: insatgram.com/darkolazicofficial
Lazić...

Darko Lazić ne može bez Ane Sević! Kako saznajemo, folker je pre neku noć u toku apstinencijalne krize dozivao još uvek zakonitu suprugu Anu Sević, a potom ju je kleo, da bi potom spominjao i devojku Marinu!

Zbog agonije kroz koju prolazi zbog droge, u kriznim situacijama pevač ne zna ni šta priča, ni šta radi, pa ispušta krike iz kojih se naslućuje da su mu osećanja uzburkana i pomešana. Tako je nedavno više puta za veče izgovorio ime majke njegove ćerke Lorene, da bi je zatim vređao i izgovarao ružne stvari o njoj.

- U jednom trenutku je počeo da vrišti na sav glas i plače kao dete. Bolnica je ječala, a medicinsko osoblje nije moglo da ga smiri. Svesni su da je upao u krizu i da se tako nešto dešava u takvim situacijama. Iz sveg glasa je dozivao Anu, plakao je. Onda je odjednom u tom bunilu preokrenuo priču. Izgovarao je ogavne stvari o njoj, vređao je, kleo. Jezivo! Kasnije je dozivao i verenicu Marinu, ali u mnogo lepšem kontekstu. Pacijente je probudio Lazićev vrisak, koji nije bio nimalo prijatan - otkriva  izvor iz KBC u z Zemunu, gde pevač leži od 23. oktobra, nakon što je zadobio teške telesne povrede zbog saobraćajne nesreće koju je doživeo.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial, anasevicofficial
Darko i Ana

Prema rečima izvora, Darko još uvek pati za Anom i ne može da se izbori sa svojim osećanjima, zbog čega mu je njen lik stalno pred očima, pogotovo u pojavama krize izazvane zavisnošću od droge.

- Sevićeva je Lazića jako povredila i to mu ne da mira, a može biti i da se on ogrešio o nju. Darko krije nešto čim se tako ponaša. Ne može da pređe preko nekih stvari i zato sada mrzi suprugu, a nikome nije jasno zbog čega - kaže izvor.

Ako je suditi po priči Darkovog oca Milana Lazića, koji je u ispovesti  rekao da je voditeljka varala pevača i da mu brani da viđa dete, onda nije ni čudno što je on zauzeo takav stav prema Ani.

- Ona s nama nije u kontaktu, a u javnosti se trudi da predstavi to drugačije. Varala je mog sina, i to svi znaju. Da je bila prava žena, ne bi se rastali. Ajde, beži. Sve mi znamo i kad, i šta, i koliko. Sramota me od nje. Ona je zlobna i opasna žena - rekao je Darkov otac i dodao da im jedino pomaže pevačev menadžer Mersed Hadžić, poznatiji kao Mirso Švajcarac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading