Napustila sve na vrhuncu karijere: Pevačica zbog ćerke prestala da peva!

Autor:

Zabava

22.11.2018

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neizostavan hit na svakom srpskom slavlju "Crveni lak" koji je snimila pevačica Sanja Đorđević bio je ujedno i jedan od poslednjih koje je otpevala pre nego što se u potpunosti posvetila ćerki Ivani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤❤

A post shared by Sanja Djordjevic (@sanjadjordjevicofficial) on Jun 21, 2018 at 9:57am PDT

Pevačica, koja je i jedna od najbližih prijateljica Lepe Brene, uživa u životu i maksimalno se posvetila odgajanju ćerke koja je sada stasala u pravu devojku i na studijama je u Švajcarskoj.

Sanjina ćerka u Srbiji je završila osnovne studije prava, nakon čega je otišla na master studije sportskog prava u Švajcarskoj. A pevačica ne krije koliko je ponosna na mezužimicu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Živote moj❤Ponosna sam i privilegovana što me zoveš,mama❤❤❤??Sretan rodjendan?

A post shared by Sanja Djordjevic (@sanjadjordjevicofficial) on Jun 4, 2017 at 5:34am PDT

- Morala je da polaže četiri ili pet diferencijalnih ispita, što je uspela za godinu dana. Položila je skoro sve preostale i napisala master rad, ostalo je samo da ga odbrani. Vredno dete. Ona je tamo pod velikim pritiskom. Sistem je takav da, ukoliko dvaput padne na nekom ispitu, gubi pravo da to dalje studira. Može jedino da se prebaci na nešto drugo, ali to već nije to. Takođe, svesna je koliko to sve košta, pa se trudi da se što manje rasipa. Ne zato što nemamo, već zbog toga što poštuje naš trud- istakla je za "Story" Sanja koja je svesna da je zbog ćerke zapostavila karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading