Ovo su bile prve reči Darka Lazića upućene majci: Srce će vam prepući!

Autor: telegraf.rs

Zabava

22.11.2018

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić 23. oktobra oko 8.45 časova ujutru doživeo je strašnu saobraćajnu nesreću, nako čega je prebačen u KBC Zemun gde su lekari dali sve od sebe da mu spasu život. Branka Lazić je sada otkrila šta joj je rekao Darko čim se probudio.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

Mesec dana nakon nesreće Darko je, pre svega na radost svoje porodice, a potom i svih onih koji ga vole i poštuju, stabilno i svakim danom je sve bolje i bolje. Oporavku sada svakako doprinosi i najradosnija vest - da je njegova devojka Marina Gagić u drugom stanju, na samom početku trećeg meseca trudnoće.

Kako je sada Darkovo stanje vrlo stabilno, pevačeva majka sa osmehom je potvrdila da je istina da je Marina u blagoslovenom stanju, a na pitanje šta joj je Darko prvo rekao kada je probuđen iz veštačke kome i kada je postao svestan, otkrila je njegove reči.

Foto: instagram.com/printscreen
Darko Lazić sa majkom Brankom!

- Rekao mi je: "Mama, izvini što je sve ovako...", tim rečima... Obećao je da, kad sve ovo prođe, menja život iz korena - rekla je Branka koja sada, kada se Darko dobro oseća i sve ide na bolje, konačno ima razlog da se smeje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading