Sloba objasnio zašto je postavio video sa Lunom na Instagram, pa ga izbrisao!

Autor: Srbija danas

Zabava

23.11.2018

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović napravio je potpunu pometnju kada je okačio, pa obrisao stori na društvenoj mreži instagram na kom je bila njegova i Lunina fotografija iz "Zadruge".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Ja sam postavio kao odgovor na Lunine reči u "Zadruzi" posle našeg susreta. Jer to jednostavno nije istina! A na toj fotografiji se jasno vidi šta se zapravo desilo. I ja sam i obrisao taj stori potom. To sam uradio zbog komentara na Instagramu, počeli su da me zatrpavaju porukama i nisam mogao više - rekao je Sloba Radanović.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica/printscreen
Sloba Radanović

On je objasnio i kako mu je sve to smešno i da ne zna zašto Luna izmišlja.

- Meni je to smešno što je Luna rekla. Ispada da sam se ja tamo, ne znam ni sam šta, zaletao da je zagrlim i da pričam s njom. Samo sam prišao i pružio ruku i rekao: "Ćao!" Ne znam čemu to izmišljanje - rekao je Radanović za "Srbiju Danas".

Podsetimo, Sloba je na kratko u utorak uveče ušao u "Zadrugu", ali kako bi zabavljao ukućane na žurci koju svake nedelje imaju. Luna je posle toga doživela nervni slom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
maja

24.11.2018 09:38

Luna stalno laze i zeli osvetu. Luna raskinula sa Slobom a zali sto joj se on ne vraca. Oterala ga pa zeli da je on moli da joj se vrati. Ludaca.

Odgovori 24 2
Rade

26.11.2018 10:04

Luna prvo pričala da Sloba nije hteo da se pozdravi sanjom. Posle pričala da su se hladno pozdravili. Zatim pričala da se Sloba zaleteo da se zagrli sa njom. Pa onda pričala da nije hteo da je zagrli. A na kraju plakala zašto je nije zagrlio. Ona je poludela.

Odgovori 16 1