Krenulo prepucavanje Slobe i Anabele?! Evo preko čega Radanović ne može da pređe!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

23.11.2018

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Lune Đogani, Anabela sinoć je gostovala u studiju rijalitija "Zadruga", gde je komentarisala ćerkin susret sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem!

Foto: printscreen/instagram.com/sampanjactatica/anabelci
Sloba Radanović i Sloba Radanović

Anabela se pred kamerama rasplakala dok je gledala snimak Lune kako doživljava nervni slom nakon susreta sa Slobom, a zatim je rekla da smatra da se pevač te večeri nije poneo kako treba prema njenoj ćerki.

Slobu su Anabeline reči razbesnele, pa joj je javno odgovorio.

 

- Ja nikad u životu ružnu reč za Lunu nisam rekao, niti ću. Iako me konstantno pljuje i ismeva sa ljudima sa kojima sam se ja svađao na krv i nož zbog nje, ja njoj i dalje želim svu sreću ovog sveta i da nađe svoj mir. Ne znam kako je trebalo da se ponesem? Poneo sam se savršeno, ušao, odradio svoj posao i izašao. Ne znam šta očekuje neko ko me konstantno pljuje, ismeva i izmišlja ružne stvari o meni, pa onda kaže dve lepe i svi zaborave te ružne. Ja ne zaboravljam. Drago mi je da je imala priliku da vidi porodicu i da je to pozitivno uticalo na nju - rekao je Sloba za "Pink".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

23.11.2018 15:42

Ovog puta je Sloba potpuno u pravu. Luna pokušava da mu se osveti pa stalno priča loše o njemu i blati ga.

Odgovori 28 5
Boris

24.11.2018 20:41

Sloba nikad u životu ružnu reč za Lunu nije rekao, niti će. Iako ga konstantno pljuje i ismeva sa ljudima sa kojima sam se Sloba svađao na krv i nož zbog nje, Sloba njoj i dalje želi svu sreću ovog sveta i da nađe svoj mir.

Odgovori 18 1