Trudna Prija oduševila izgledom: Blistala na Pejovićevom koncertu!

Autor:

Zabava

23.11.2018

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Živojinović u petom je mesecu trudnoće, a iako je odlučila da napravi pauzu kada je reč o nastupima, ipak je ispoštovala svog kuma Aca Pejovića i zapevala na njegovom koncertu koji je održao sinoć u "Štark Areni".

RepublikaFoto: e-stock
Okončala nastupe pa napravila izuzetak na koncertu svog kuma...Aleksandra

I dok su mnogi očekivali da će Aleksandra doći u trudničkom izdanju, pevačica je odlučila da maksimalno prikrije stomak i obukla dugu, belu, elegantnu haljinu.

Gospođa Živojinović, kako je sada mnogi nazivaju pojavila se na bini i oduševila sve prisutne izgledom, a publika je sa oduševljenjem dočekala duet koji je otpevala sa svojim kumom Acom Pejovićem "Litar krvi". Aco je, potom, prepustio scenu Aleksandri koja je otpevala i svoje dve pesme "Klizav pod" i "Za nas kasno je". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @ateljetijanatodorovic @laziclaza

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Nov 23, 2018 at 4:23am PST

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Aleksnadra zbog njega npravila izuzetak... Aco Pejović

Aleksandra i Filip postaće roditelji u martu sledeće godine kada će dobiti sina kom su već odabrali ime i koji će se zvati Aleksandar. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading