Kija se zaljubila: Kockarova sve priznala!

Autor:

Zabava

25.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga" i pevačica Kristina Kija Kockar na brak sa Slobodanom Radanovićem stavila tačku u avgustu kada su se zvanično razveli zbog preljube koju je pevač počinio sa Lunom Đogani.

RepublikaFoto: e-stock
Ponovo zaljubljena... Kija Kockar

A iako je do skoro tvrdila da u njenom životu ne postoji niko, izgleda da je došlo do nekih promena. Naime, Kristina je na svom profilu na instagramu objavila fotografiju na kojoj je napisala nešto što defintivno ukazuje na to da Kija više nije sama:

- Zaljubljena? Apso-je*eno-lutno! - piše na fotografiji na kojoj je glumac Kris Not, čuveni Zverka iz serije "Seks i grad".

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Fotografija govori više od reči...

Kija očigledno nije želela da bude previše otvorena, pa je na skriveni način obelodanila da je ponovo zaljubljena. A s obzirom na to da je juče objasnila da joj Sloba više ništa ne znači, izvesno je da se u životu pobednice "Zadruge" pojavio novi muškarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

25.11.2018 08:57

I treba da se zaljubi. Ali u onog pravog.

Odgovori 11 1