Moj sin i dalje ne zna šta mu se dogodilo: Lazićeva majka se javno oglasila!

Autor:

Zabava

25.11.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Darka Lazića, Branka progovorila je danas javno o svemu kroz šta je prošao njen sin kao i o najnovijim, lepim vestima da će pevač po drugi put postati otac:

Foto: insatgram.com/darkolazicofficial
Uskoro bi trebalo da bude otpušten iz bolnice... Darko Lazić

- Marina mu je pokazala mali papir, ultrazvuk, ona je u osmoj nedelji trudnoće. Nije naporna trudnica - izjavila je Lazićeva majka koja je otkrila i kada bi njen sin trebalo da izađe iz bolnice. 

- Darko je dobro, super se oseća. To je sve što mogu da kažem. Najviše ga zanima da li je kući sve u redu. Još ne znamo kada će izaći iz kuće, ali se nadamo da će to biti do Nove godine - tvrdi Darkova mama i dodaje da Lorena i dalje misli da joj je tata na putu, ali da žarko želi da dođe u Brestač.

Foto: Prntscr Pink
I dalje Darku nisu pokazali kako je doživeo saobraćajku... Branka Lazić

- Ne, Lorena je mala, ona još ništa ne zna, za nju je njen tata na putu, radi. Nedelju dana pre nesreće sam videla Lorenu, ali sada nisam u stanju da je čuvam. Ana i ja se povremeno čujemo, ona pita kako Darko. Lorena samo želi da dođe u Brestač.

Branka je izjavila i da Darku i dalje nisu otkrili kako je doživeo saobraćajnu nezgodu kao i da mu nisu pokazali fotografije te da pevač i dalje ne zna šta se tačno dogodilo.

- Još uvek ne zna kako je doživeo udes, nismo hteli da mu pokažemo. Bilo mi je jako teško. Ono što se pisalo me dodatno pogađalo. Najvažnije mi je da je sada van životne opasnosti.

Branka je negirala da je Darko od njih tražio nedozvoljene supstance, a za kraj je izjavila i za šta ju je njen sin zamolio.

- Darko me je zamolio da pozdravim sve njegove fanove i ljude koji ga podržavaju i poslao im poljubac-rekla je ona u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading