Drama: Darko varao Marinu sa bivšom devojkom!

Autor:

Zabava

26.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić, koji se više od mesec dana oporavlja od stravičnog udesa u KBC Zemun, doživeo je još jednu traumu.

RepublikaFoto: instagram.com/marina gagic
Marina i Darko...

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Darkova trudna verenica Marina Gagić otkrila je da ju je pevač varao sa bivšom devojkom hrvatskom pevačicom Oliverom Matijević. Sve se dogodilo kada su u KBC Zemun stigla ljubavna pisma koja je Olivera poslala u nadi da će ih neko pročitati Laziću. Osoblje ih je dalo Marini, a ona nije mogla da veruje šta vidi.

- U KBC Zemun su stigla dva pisma sa molbom da budu dostavljena Darku. Osoblje bolnice ih je dalo Marini kada je došla da obiđe Darka, a budući da na njima nije bilo napisano ime pošiljaoca, ona nije mogla da odoli, a da ih ne otvori. Iako je bila sigurna da su Darku pisali fanovi, Marina je doživela šok odmah nakon što je pročitala prvu rečenicu. Odmah je shvatila da iza pisama stoji Lazićeva bivša devojka Olivera Matijević - počinje priču dobro obavešteni izvor i otkriva detalje pisama koja je atraktivna pevačica poslala Darku.

Gagićeva se razbesnela nakon što je shvatila da je folker u isto vreme bio i sa njom i sa hrvatskom pevačicom Oliverom Matijević

- Olivera je u pismu napisala da joj je žao što je Lazić doživeo udes i da ne može da zaboravi letnju noć koju su proveli zajedno. Ona je zatim konstatovala da ne veruje da je folkerova verenica trudna. Marina je plakala nakon što je pročitala pisma i shvatila da je Darko bio sa Oliverom i letos, kada su njih dvoje ozvaničili vezu. Nakon što se smirila, Marina je uletela u Darkovu sobu, a onda je usledila prava drama - uverava izvor i otkriva da je Darko pokušao da se izvuče.

RepublikaFoto: instagram.com/olivera_matijevic
Olivera Matijević...

- Marina je kao grom iz vedra neba uletela u Lazićevu sobu i bacila mu pisma u lice. Darko je bio u šoku, a kada je pročitao šta piše, zanemeo je. Onda je pokušao da se vadi, tvrdeći da je u pitanju neka šala i da sa Oliverom ne čuje od kada su raskinuli, prošlog aprila. Ipak, Marina nije htela da sluša njegova pravdanja, već mu je rekla da ne želi više da priča sa njim - tvrdi izvor i dodaje da se Laziću slošilo nakon svađe sa Marinom.

- Nakon što je Marina besno napustila njegovu sobu, Darko je tražio lekove za smirenje. Bio je očajan, a zatim je rekao medicinskom osoblju da sva pisma koja stignu na adresu KBC Zemun budu dostavljena samo njemu - zaključio je izvor.

Podsećamo, Darko je uplovio u vezu sa Oliverom krajem februara prošle godine, osam dana nakon što su se upoznali na jednoj privatnoj proslavi. Njih dvoje su bili u ljubavi do aprila, kada je Darko odlučio da stavi tačku na romansu. Nakon dva meseca Lazić je otpočeo vezu sa dugogodišnjom drugaricom iz Pećinaca Marinom Gagić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading