Dara Bubamara ponovo udarila na Aleksićku: Seka izgleda užasno jeftino!

Autor:

Zabava

27.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara prozvala je Seku Aleksić na račun njenog izgleda i tom prilikom je nazvala debelom i jeftinom.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Dara Bubamara

Folk zvezda dobila je ulogu modnog žirija u emisiji "Glamur" na Hepi TV kod voditelja Uroša Božića, gde je imala zadatak da komentariše modne kombinacije svojih koleginica. Prva na listi bila je njena nekadašnja drugarica Svetlana Seka Aleksić, prema kojoj nije bila nimalo blagonaklona.

- Pa šta reći? Realno, katastrofa! Za ovako nešto treba imati kilograme. Što ona nema. Znači, mnogo jeftino. Užas jeftino. Idemo dalje - rekla je Dara, koja je sve vreme imala izraz lica kao da joj je muka od onoga što vidi na fotografiji.

Karleuša i ja smo u istom rangu zezanja. Nikada nismo udarile jedna drugoj na karijeru, porodicu

Inače, pre nedelju dana na snimanju emisije "Maksimalno opušteno" Dara je prozvala Seku rekavši da će loše završiti jer je pakosna.

RepublikaFoto: Republika
Seka Aleksić

- Karleuša i ja smo u istom rangu zezanja. Nikada nismo udarile jedna drugoj na karijeru, život, porodicu. Seka je udarila na moj život, karijeru, finansije... To je mnogo pakosno, takvi ljudi će loše završiti. To ti kažem. To je zla namera. Nema šanse da se pomirim sa njom, ona za mene više ne postoji na svetu. Neko napravi koncert sa nekim putokazima, znate one putokaze na putu, a neko napravi spektakl - rekla je Dara.

Pozvali smo Seku da prokomentariše ove Darine prozivke, ali ona se do zaključenja broja nije javljala na telefon niti je odgovarala na poruke.

Podsećanja radi, konflikt između dve estradne drugarice nastao je zbog toga što je Svetlana Aleksić zakazala koncert u aprilu ove godine, nedelju dana pre Darinog koncerta, koji je već bio zakazan. Iako je Novosađanka uzela termin mnogo pre nje, ona je brže-bolje upala u termin nedelju dana pre i tako drugarici pomrsila konce. Priča se da je Bubamara istog momenta kada je saznala za Aleksićkin koncert zapalila kolima ispred njene kuće, gde su se čak i fizički obračunale. Nakon toga usledio je pravi estradni rat u kome su pale teške reči, a prijateljstvo zauvek puklo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading