Kaća Grujić otkačila dečka zbog preljube!

Autor:

Zabava

27.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić raskinula je emotivnu vezu sa dečkom Nikolom posle pet meseci zabavljanja. Prema tvrdnjama upućenih, pevačica je odlučila da stavi tačku na ljubav sa košarkašem nakon što je kod njega u telefonu pronašla prepisku sa anonimnom devojkom u kojoj su jedno drugom slali srca i poljupce.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić u zagrljaju bivšeg dečka Nikole!

- Kaća je pre nekoliko dana okončala vezu sa Nikolom nakon što je u njegovom telefonu pronašla poruke u kojima je slao srca i poljupce nekoj anonimnoj devojci. On je bio kod nje kući kada mu je stigla poruka na telefon, a na ekranu je izašlo samo srce. To je odmah uznemirilo i zgrabila je Nikolin telefon i ušla u prepisku. Kada je videla da nekoj devojci šalje ljubavne poruke, odlepila je i bukvalno ga je izbacila iz kuće - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Ona je toliko poludela da mu nije dozvolila ni da joj da objašnjenje za to što je našla, nego ga je blokirala na telefonu kako ne bi mogao da je dobije. Sutradan je uzela avionske karte i sa najboljim prijateljima otputovala u Pariz kako bi što lakše prebolela raskid - završava priču izvor.

 Nakon prevare, Katarina je sa najboljim prijateljem otputovala u Pariz kako bi lakše prebolela raskid

Kako dalje izvor navodi, Kaća je uveliko bila u potrazi za stanom gde bi se preselila sa Nikolom. Nije mogla ni da zamisli da joj se iza leđa dopisuje sa drugim devojkama. Ona je celu sebe dala u toj vezu i nije joj bilo važno ništa drugo osim to da stalno budu zajedno i srećni. Kako tvrde zajednički prijatelji, pevačica je plaćala njihova zajednička putovanja i izlaske i na sve načine je pokušala da mu da do znanja da je njegovo finansijsko stanje ne zanima, nego da joj je važno samo da budu srećni. Zato je pogotovo zabolela njegova izdaja.

U želji da proverimo informacije do kojih smo došli, pozvali smo Kaću, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Kaća i Nikola su otpočeli vezu početkom jula nakon što je ona raskinula sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješem. Pevačica se u početku trudila da sakrije od javnosti da ima novog dečka, kao i njegov identitet, ali nije mogla da izdrži, pa je u septembru prvi put okačila njihovu zajedničku sliku na društvenu mrežu Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading