Pare ne mogu da nadoknade ono što sam izgubio zbog rijalitija: Sloba se kaje zbog rastanka sa Kijom?!

Autor:

Zabava

26.11.2018

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović večeras je organizovao promociju svoje nove pesme "Kocka" koju je posvetio bivšoj supruzi Kristini Kiji Kockar!

RepublikaFoto: Republika
Promocija pesme "Kockar"!

Njegovu javnu prevaru, kao i krah braka Slobe i Kije gledaoci su mogli da prate na malim ekranima uz kokice kao pravu špansku seriju sa bezbroj obrta i neočekivanih raspleta.

Kako je " tv noveli" došao kraj, pevač je izneo svoj zaključak o tome šta mu je rijaliti doneo, a šta odneo:

- "Zadruga" mi je donela stabilnost u karijeri, kao i materijalnu dobit, dok sam dosta toga duhovnog izgubio. Ipak kada se sve sabere i oduzme, pare ne mogu da nadoknade to što sam prokockao - bio je iskren Radanović, a mnogi su ovu njegovu izjavu, protumačili kao neku vrstu pokajanja i žala za propalim brakom.

 

Ipak, iako je on uradio nešto što su ljudi osudili, estrada je najpoznatijeg preljubnika prihvatila raširenih ruku, te su na njegovoj promociji viđene mnoge javne ličnosti, kao što su: Biljana Sečivanović,Lav Pajkić, Marko Kon,Aleksandra Mladenović, Šako Polumenta, Jana, Milena Ćeranić, Cobi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Simo

26.11.2018 22:37

Zao nam je ...ali ovaj put Drockar nije bila u planu ... SLOBO u spotu pojavljuje se slovo L za kojim pati ...i izgubio ..

Odgovori 13 60
gde

27.11.2018 07:45

@Simo - gsw vidis slovo L

Odgovori 38 0
Mika

27.11.2018 14:23

@gde - Ima slovo "L" na automobilima za obuku vozača. Hahahahahahahaha!

Odgovori 28 1
Milan

26.11.2018 23:31

Pare ne mogu da nadoknade ono što je izgubio zbog rijalitija. Sloba se kaje zbog rastanka sa Kijom. I tek ce se jos više kajati.

Odgovori 58 9