Bekvalčeva otkrila svoje slabe strane: Kad se napijem šaljem poruke, pa mi prijatelji otimaju telefon!

Autor:

Zabava

29.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac (38) pojavila se na jednom prestoničkom događaju u utorak uveče, a za Srpski telegraf je otkrila da je vrlo naporna kad pije alkohol, te i da joj prijatelji često oduzimaju mobilni telefon da ne bi napravila neku glupost!

RepublikaFoto: Promo foto
Nataša Bekvalac...

Naime, ona ne krije da voli da se opusti uz koju čašicu više, ali i da ju je to u više navrata debelo koštalo.

- Ja stvarno umem dobro da popijem, a mislim da to može svaka prava žena. Ima i ona moja pesma "Prva u piću", ako se sećate, moram i ja u nečemu prva da budem. Ja nisam neko ko može da daje preterano dobre savete u životu, ali treba pratiti svoju intuiciju i kad se desi da se dogodi nešto što ne prija iz toga treba učiti - rekla je Nataša. Ona je otkrila i da od srednje škole ne pije votku jer se otrovala kada se od nje napila.

Nataša: Od votke sam se prvi put uništila, zato mi se sada povraća kada je vidim

- Ja i dalje pamtim svoje prvo pijanstvo. To se desilo u srednjoj školi, kad sam pila votku, koja mi se od tog trenutka pa sve do danas gadi. Sada kada vidim to piće, imam utisak da ću da se ispovraćam. Tada sam je mešala sa sokom od borovnice, pa ni to sada više ne pijem. Prijatelji mi kažu da sam u principu jako vesela kad popijem, a umem da budem i naporna i gruba. Volim da grlim uporno ljude oko sebe, ali sam naučila lekciju kad je telefon u pitanju. Neka jutra su bila poprilično kobna za mene kad sam zvala ljude u pijanom stanju i slala razne poruke. Sada mi obično mobilni otmu, ali tako je najbolje - detaljisala je Bekvalčeva i dodala da se i te kako slaže sa čuvenim citatom koji je vezan za alkohol:

RepublikaFoto: Promo foto
Nije slatka kad se napije... Nataša

- Ja moram da kažem da bih se stvarno složila sa onim "Što trezan misli, pijan govori". I u mom slučaju je nekoliko puta bilo tako, ali sam ja u suštini neko ko je i te kako vesela osoba ka popije, nikada nisam agresivna - poručila je Bekvalčeva.

Inače, Nataša je ponovo demantovala da se davno posvađala sa manekenkom Bojanom Rajić, koja je navodno nije pozvala na venčanje sa Branislavom Ðurđevićem. One su se na na pomenutom događaju slučajno srele i pred svim medijima izgrlile i pozdravile.

- Nisam se ja ni sa kim svađala, to mora da ste nas dve pomešali sa nekim - rekla je pevačica za medije kroz osmeh, pa su se obe nasmejale.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading