(VIDEO) Nataša Bekvalac u 18. godini POBEGLA OD KUĆE!

Autor:

Zabava

29.11.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorila je dušu u emisiji Sanje Marinković i priznala svoje nestašluke iz tinejdžerskih dana.

RepublikaFoto: Promo foto
Nataša Bekvalac

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ove subote iskreno o ljubavi, sreći, odlukama, strahovima, slobodi i željama razgovaraće sa pop zvezdom i članicom žirija "Pinkovih zvezdica - All Stars" Natašom Bekvalac, spisateljicom Mirjanom Bobić Mojsilović, pop pevačem Željkom Joksimovićem i kreatorom Boškom Jakovljevićem, koji su u emisiji koja već osamnaest godina jedna od omiljenih regionalnoj TV publici otkrili do sada nepoznate detalje iz svojih života.

Sanja Marinković je, kao i uvek, postavljala svojim gostima intrigantna i zanimljiva pitanja na koja je dobila iskrene odgovore, a bez dlake na jeziku o detaljima iz svoje prošlosti govorila je i plavokosa pevačica.

- Šta ja najbuntovnije što si uradila kada si bila tinejdžerka? - upitala je Sanja Natašu, koja je kao iz topa odgovorila:

RepublikaFoto: Promo foto
Magazin In

- Pobegla sam od kuće sa 18 godina, zapravo - priznala je Nataša i šokirala sve.

- I udala si se - dodala je voditeljka posle priznanja Bekvalčeve.

Nema sumnje da je pred nama još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Magazin In", a šta će sve otkriti uvek aktuelni i zanimljivi gosti popularne TV voditeljke saznaćete u subotu 1. decembra u 17 sati na Televiziji Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading