Uhvatila se za glavu: Dragana Mirković saznala ko je devojka njenog sina!

Autor:

Zabava

30.11.2018

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Dragana Mirković decenijama već živi u Beču i veoma se retko medijski eksponira, a svoju karijeru uglavnom vodi zbog svog ličnog gušta, a ne iz nužde. Kako je, u nekoliko navrata, sama isticala, Dragana se posvetila porodici, suprugu Toniju Bijeliću, sinu Marku i ćerki Manueli.

RepublikaFoto: Privatna arhiva, M. TABAŠEVIĆ
Uživa u životu... Dragana i Toni

Dragana nerado govori o svojoj deci jer ne želi medijski da ih eksponira, ali ovoga puta otkrila je detalje privatnog života svog sina koji se tiču njegove devojke. Naime, pevačica je nedavno saznala da Marko ima devojku, kao i ko je ona pa joj nije bilo baš "pravo".

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Ne dopada joj se potez sina Marka... Dragana Mirković

- Devojka mog sina je ćerka mojih kućnih prijatelja. Kad sam to čula rekla sam: "Marko, pa šta mi to radiš?! Nemojte da mi pokvarite prijateljstvo!" Drugo me ništa ne zanima. Ja sam tip mame koja sve podržava i iz prikrajka ih gleda - za emisiju "Premijera" otkrila je Mirkovićeva.

Pevačica je ovoga puta govorila o suprugu Toniju za kog nikada nije krila da je obasipa poklonima:

- Kad je Toni u pitanju i pokloni, Nova godina mi je svakog dana. Šalim se, ne baš svakog dana, ali voli da me obraduje. Vrlo je galantan muškarac, zna da obožavam putovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

30.11.2018 09:55

Dobro je. Mogla je biti neka izbeglica iz Afrike ili Azije.