Smak sveta: Balaševića optužili za za krađu pesme!

Autor:

Zabava

30.11.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je kojim slučajem 1. april ovo bi mogla biti dobra šala, ali se ispostavilo da nije i da je izvesni Emil Skenderović optužio proslavljenog kantautora Đorđa Balaševića za krađu pesme.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/N1
Da nije tužno, bilo bi smešno... optužen za krađu pesme Đorđe Balašević

Pesma "Čovek s mesecom u očima" iz 1993. godine uklonjena je sa jutjuba jer je Emil Skenderović prijavio Balaševića za krađu autorskih prava na ovu pesmu i zbog toga je Đorđu audio uklonjen.

Izrevoltirana dešavanjima, Beba Balašević objavila je komentar na sve:

Foto: youtube.com/Stav Ulice
Skandalizovana... Beba Balašević

- Ukoliko ste poželeli da slušate pesmu "Čovek sa mesecom u očima" na Jutjub kanalu, nažalost ne možete...

Pošto je Jutjub privremeno uklonio jer izvesni Emil Skenderović smatra da on ima pravo na nju. Sećam se kada je tata pisao ovu pesmu. Čak se sećam i gde. Ali nikako se ne sećam da je bilo kakav Emil Skenderović bio u blizini. Gotovo sam sigurna da taj lik nema apsolutno nikakve veze sa tom pesmom. Niti jednom drugom kad smo već kod toga - napisala je Beba i dodala:

- Dokolica je đavolje igralište. Verujem da bi Emil samo voleo da je ovo njegova pesma koju mu je Đole 'maznuo' pa je zato ovo uradio... Jer ću u suprotnom morati da pomislim da je u pitanju loš čovek koji želi drugima da onemogući da slušaju muziku koju žele...Emile, ko god da si...Nemoj. Ružno je - zaključila je Beba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading