Ceca na Jahorini napravila koncert za pamćenje!

Autor:

Zabava

02.12.2018

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Raznatović održala je sinoć spektakularan nastup na Jahorini pred više hiljada ljudi. Folk diva izašla je na binu u snežno beloj kombinaciji i publiku je odmah bacila u trans svojim prepoznatljivim hitom "Vazduh koji dišem".

RepublikaFoto: Promo foto
Diva u svakom smislu reči...

- Dobro veče Jahorina! Dobro veče dobri ljudi koji ste došli da se večeras odlično provedemo - rekla je folk diva nakon prve otpevane numere, a zatim nastavila da ređa hitove: "Idi dok si mlad", "Beograd", "Doktor", "Metar odavde", "Nevaljala", "Nagovori" , "Lepi grome moj" i mnoge druge.

- Mislila sam da će nam biti hladno ali vi ste sjajno zagrejali atmosferu - dodala je kratko Ceca.

Pevačica je iskoristila priliku i da se zahvali Marini Tucaković na svemu što je učinila za njenu karijeru.

- Prvu pesmu koju je Marina napisala za mene je "Kukavica". Tom numerom dobila sam milionsku publiku i otvorila sam jedno novo poglavlje u svojoj karijeri koje hvala Bogu traje i dan danas. Hvala ti Marina - rekla je Ceca.

RepublikaFoto: Promo foto
Nema igla gde da padne...

Dvoipočasovni koncert jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu završila je pesmom "Ime i prezime" nakon čega se još jednom poklonila publici koja je skandirala njeno ime.

Nekoliko sati pre početka koncerta počele su da se stvaraju velike gužve na putevima koji vode do Jahorine, a visoke mere obezbeđenja kontrolisale su svako vozilo. Policija je bila na svakom koraku kako bi sve prošlo u najboljem redu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading