Aca Lukas brutalno odgovorio na prozivke glumca: Pederu, više voliš muškarce od žena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker je osuo paljbu na glumca nakon što je video tvit u kome Savić naglašava da ne treba da se ide na Vuksanovićev koncert, već na Bajagin.

Foto: youtube.com/instagram.com
Lukas i Viktor Savić...

Pravi rat između Ace Lukasa i Viktora Savića izbio je nakon što je glumac na svom Instagram profilu okačio sliku na kojoj piše "Bajaga, a ne Lukas". Na tu fotografiju Savić je još dodao srca i označio Bajagu, što je folkera dodatno razljutilo. On je ovaj Viktorov post doživeo kao napad na njegov koncert koji će 31. decembra u Štark areni održati zajedno sa bosanskim dvojcem Bubom i Džalom, pa je, s tim u vezi, brutalno odgovorio Saviću kada smo ga pozvali:

- Ja kao dokazan i uspešan u svom poslu ne bi trebalo da polemišem sa poluglumcima i epizodistima. Ja isto volim više Bajagu od Lukasa i tu se potpuno slažem sa njim, ali za razliku od ovog "momčića", više volim žene nego muškarce i više volim glavne uloge od epizodnih - ljutito je rekao Lukas i dodao:

Lukas: Ne udaraj tamo gde ćeš slomiti mlečne zubiće, bez kojih sam čuo da bolje radiš to što voliš

- Mala preporuka: ako hoćeš da se praviš pametan, gledaj da to radiš sa sebi ravnim, indijancu! Prvo se ispili, pa se onda ku*či. U međuvremenu probaj da dobiješ neku glavnu ulogu, a ne da udaraš tamo gde ćeš da slomiš svoje mlečne zubiće. Možda to i nije loše jer sam čuo da kažu da se to što ti radiš bolje radi bez zuba - izjavio je Lukas za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/instagram.com
U ratu i sa Šašićem...

Kako dalje saznajemo, Lukasa je poruka Viktora Savića dodatno povredila zato što ju je postavio u danu kada su puštene karte u prodaju za njegov novogodišnji spektakl.

 

 

Kako bismo saznali šta on ima da kaže na ove Lukasove reči, pozvali smo glumca, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive.

Inače, Viktor je ove godine bio gotovo na svim koncertima koji su se održali u Štark areni, pa smo ga tako mogli videti kod Lepe Brene, Maje Berović, Marije Šerifović, kao i Šabana Šaulića. Zašto mu baš Lukas smeta u Areni, nije objasnio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading