Bajaga, Haris i Saša zabavljaju Beograđane!

Autor: N. M.

Zabava

05.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Beograd je za predstojeće zimske praznike pripremio pregršt raznovrsnih programa u okviru manifestacije Beogradska zima, koja je počela 1. decembra, a trajaće do 31. januara 2019. godine.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Bajaga

Gradski doček Nove godine na platou ispred Doma Narodne skupštine počinje 30. decembra, kada će nastupiti grupe SARS, Stereo MC's i Rudimental. Dok će u najluđoj noći Beograđane zabavljati pop pevač Saša Kovačević, Bajaga i Instruktori, Haris Džinović i Dejan Petrović i Big bend.

Gradski doček počinje 30. decembra, a završava se 1. januara

RepublikaFoto: facebook.com/Haris Dzinovic
Haris Džinović

Gradski čelnici su odlučili da novogodišnji muzički program ove godine produže za još jedan dan, pa će 1. januara od 14 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine nastupiti Aleksandar Sedlar i Beogradska simfonijeta sa gostima koje će činiti solisti beogradske opere Aleksandar Eraković, Bojana Vunturišević, Leontina Vukomanović sa horom Čarolija i Ana Stanić. Istog dana, ali od 20 časova, Beograđane će zabavljati Senidah, Stefan Đurić Rasta, Grampohonedzie i Disciples.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Saša Kovačević

Trg otvorenog srca je ove godine zbog radova na Trgu republike izmešten i nalaziće se na potezu od Trga republike ka Obilićevom vencu i na Platou Filozofskog fakulteta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading