Vatromet i igračice: Keba zapalio "Sava Centar" spektakularnim nastupom!

Autor:

Zabava

04.12.2018

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Dragan Kojić Keba večeras održava svoj solistički koncert u Sava Centru. Brojne poznate ličnosti okupile kako bi podržale pevača,a sam početak nastupa obećao je fantastičnu atmosferu.

RepublikaFoto: Republika
Blista od sreće... Keba

Keba je započeo koncert pesmom "Bre gidi džanum" sa kojom je krenuo i vatromet koji je oduševio publiku. Sjajna energija, mnogo emocija i pozitivne energije preplavile su dvoranu.

Pored Kebine žene Olje i sina Igora, od poznatih u publici su se našli Zorica Brunslik i Kemiš, Tanja Savić, Nada Topčagić, Marko Bulat i mnogi drugi.  A očekuje se i dolazak snajke Severine, koja bi trebalo i da zapeva sa njim. 

RepublikaFoto: Republika
Porodica podrška...
RepublikaFoto: Republika
Marko Bulat...

Interesantan momenat za sve u publici desio se kada je Keba sišao sa bine, zagrlio Zoricu Brunclik i otpevao deo pesme "Nemama snage". Zagrljeni su otpevali pesmu, a svi su pevali u glas sa njima. 

"U snu ljubim medna usta" otpevao je sa Tanjom Savić, koja mu se pridružila na bini, što je obradovalo sve prisutne.

RepublikaFoto: Republika
Tanja Savić...

- Dobro mi došli, dobro se provedite. Dobio sam 11 ogledalca večeras. Kad ne znate šta da mi poklonite, to uvek može - ovim rečima se obratio Keba novinarima pred sam koncert.

Deo atmosfere možete pogledati u videu: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading