Emina i Mustafa se sreli, on je dozivao i zagrlio: Biznismen će poludeti!

Autor:

Zabava

05.12.2018

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da Mustafa Sandal i dalje nije preboleo pevačicu Eminu Jahović s kojom se razveo u februaru ove godine, a koja je sada u srećnoj vezi sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina, sadettinsaran
Šta će joj reći dečko...? Emina i Sadetin

Emina i Mustafa sreli su se na jednoj dodeli nagrada, a kada je Sandal video bivšu suprugu koja je prolazila u blizini u pokušaju da dođe do bine, on je počeo da je doziva. To nije sve, Mustafa je mahao Emini da mu se pridruži i da zajedno daju izjavu za medije:

- Dok je Mustafa davao izjave novinarima, Emina je prolazila sa druge strane sale kako bi došla do bine. Sandal je ugledao bivšu ženu u masi, pa je nekontrolisano počeo da je doziva. Ona se okrenula, osmehnula se i mahnula mu. U tom trenutku Mustafa ju je pozvao da mu se pridruži, te da zajedno daju izjavu - otkriva izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/mustafasandal24
Zagrlio je čim ju je ugledao... Emina i Mustafa

- On je bio presrećan kada ju je ugledao, nije skidao osmeh sa lica, a Emina je bila pomalo nesnađena u celoj toj situaciji, ali je ipak uspela da ostane dosledna - tvrdi izvor, koji se zatekao na licu mesta.

 

 

Kako je Jahovićeva sama priznala sa bivšim suprugom je ostala u odličnim odnosima, kako je rekla u sestrinsko bratskim i njih dvoje se oko svega dogovaraju.

A u domaćim medijima šuškalo se da je Sandal Jahovićevoj ostavio luksuznu vilu u Istanbulu vrednu 16 miliona evra. Navodno, to je jedna od najlepših kuća poznatih u Turskoj. Ona poseduje dva bazena, golf teren, teretanu, ali i šest spavaćih soba, tri dečje i dve gostinske. Kuća ima prelep pogled na ceo grad.

Pored toga, ostavio joj je i muzički studio vredan četiri miliona evra, za koji je Emina najviše vezana, budući da je u njemu provodila dosta vremena, ispričao je nedavno izvor blizak paru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading