Glumica ispričala porodičnu tajnu: Otac je tukao majku, gledala sam kako leži krvava!

Autor: Alo.rs

Zabava

06.12.2018

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma teška životna priča glumice Ljiljane Jakšić, koja je u 52-oj godini rodila ćerku Dariju, do sada je bila skrivana. Međutim, glumica je odlučila da ispriča sve detelje svog teškog odrastanja i traumatičnog detinjstva:

RepublikaFoto: Prntscrin
Sada je srećna... Ljiljana Jakšić

- Moja majka je bila samohrana i imali smo velike probleme. Bili smo jako siromašni. Nismo imali šta da jedemo. Godinu i po dana smo živeli bez struje jer tata nije plaćao alimentaciju. Otac je morao da je plaća, ali se žalio, pa su mu je smanjivali. Tata je tukao mamu, ja sam je gledala kako krvava leži dok je on šutira. Sećam se da sam se vraćala iz škole i da sam je puno puta čula kako vrišti. To se po celoj zgradi čulo. Komšije nisu ništa preduzimale, kada ju je tukao, neko je zvao policiju, a oni su je pitali da li su u braku - kazala je Ljiljana, poznata po nadimku Salveta.

Foto: Prntscrin
Doživela traumu za sva vremena... Ljiljana

Jakšićeva ističe da je to bilo traumatično za nju i da slike porodičnog nasilja nikada nije izbrisla iz sećanja:

- Te slike iz detinjstva su zauvek u meni. Decu treba poštedeti toga. Mama je plakala kod kuće, a ja sam išla u amatesko pozorište u Prokuplju jer mi je tamo bilo toplo i imali su struje. Tako mi je gluma ušla u krv - rekla je Salevta koja je i sama samohrana majka i poštuje izbor oca svog deteta koji nije želeo da prihvati očinstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading