Trudna ćerka Zorice Brunclik: Čeka bebu s pevačem, a zbog ovoga svadbe neće biti!

Autor: Blic.rs

Zabava

07.12.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zlata u drugom je stanju i čeka devojčicu.

Foto: instagram.com/goldies.fashion
Zorica i Zlata

Kako je Zorica otkrila, Zlata koja čeka bebu sa pevačem "Zvezda Granda" Milošem Vujanovićem, neće sada praviti veliku svadbu već će se mladenci večati samo u opštini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bonnie and Clyde ❤️?? #slay #fabolous #lit #couplesgoals #tb

A post shared by Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) on Nov 27, 2018 at 5:58am PST

-  Oni će se registrovati ovih dana, a svadbu, zapravo crkveno venčanje, planiramo prve nedelje septembra. Ja sam uzbuđena zbog toga što se oni vole i što su zaljubljeni - kaže Brunclikova koja je dodala.

- Ona je vrlo isključiva, pogotovo sada pošto je u drugom stanju. Nijedna moja sugestija se ne prihvata, a ni ne uvažava. A i ne smem ništa da prekršim, da mi ne izađe čmičak - navodi pevačica kroz osmeh.

Brunclikova kojoj je ovo peto unuče, ali će biti prvo sa Kemišem ističe da se ona mnogo ne meša u odluke svoje ćerke kao i da trudnoća dobro napreduje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Devooojcicaaaaaa ❤️?❤️???‍♀️??‍♀️??? #itsagirl #love #familygoals

A post shared by Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) on Oct 23, 2018 at 6:20am PDT

-  Hvala bogu, trudnoća super napreduje, što bi se reklo, raste kao kvasac. U aprilu čekamo devojčicu, i to će biti peto naše unuče - ponosno ističe Zorica.

 

Pevačica svojoj ćerki neće davati savete što se braka tiče, jer kako kaže, prave reči tu ne postoje već samo kompatibilnost osoba koje stupaju u bračnu zajednicu.

- Tu ne postoje saveti, jer da imam taj receprt ja bih bila najbogatija žena na svetu. To su dve srodne duše i ili pasujete ili ne pasujete. Garancije nema - zaključila je Zorica

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading