Novi detalji razvoda Severine i Igora: Evo zbog čega njih dvoje ne žive više zajedno!

Autor:

Zabava

07.12.2018

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž Severine Kojić, Igor je rešio da se više ne vraća u Zagreb nakon svađe sa suprugom zbog koje se njih dvoje navodno razvode, tvrdi izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi ❤️ #volimstosevolimo #najboljimuz #tomoradajemagijabebo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Oct 14, 2018 at 11:21am PDT

On se nedavno pozdravio s pojedinim prijateljima i najavio povratak u Beograd, svoj rodni grad koji je napustio pre tri godine kada je oženio hrvatsku zvezdu.

- Igor i Seve već neko vreme ne funkcionišu baš najbolje. Slava Igorovog oca Dragana Kojića Kebe je poremetila njihov odnos, a kulminacija se dogodila kada se Seve nije pojavila na koncertu svog svekra. Tog dana ona i Igor su se usput još jednom posvađali i ona se vratila s pola puta za Zagreb. On se jako naljutio i rešio je da ostane u Beogradu pa se javio nekim prijateljima i rekao im da se ne vraća u Hrvatsku - kaže izvor za beogradske medije.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Severina Kojić

Da podsetimo, Severina je na dan Kebinog koncerta 4. decembra imala u Zagrebu ročište sa ocem njenog sina Milanom Popovićem. Iako je krenula u Beograd, nova svađa sa Igorom se desila preko telefona tokom puta, pa se Seve samo okrenula i vratila u Hrvatsku i ispalila Kebu.

Njih dvoje se još uvek ne oglašavaju ovim povodom, kao ni Keba koji je nakon sjajnog koncerta u Beogradu otputovao na nastupe u Bugarskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading