Ovo je najveći dokaz da je Kija Kockar htela samo slavu, a ne da spasi brak!

Autor:

Zabava

09.12.2018

04:15 >> 19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je prva sezona rijalitija "Zadruga" odavno završena, čak je i druga u punom jeku, javnost ne prestaje da priča o Luni, Slobi i Kiji

RepublikaFoto: RTV Pink
Kija, Sloba, Luna...

Luna i Kija su bile najveće suparnice u Srbiji, a tek sada isplivavaju neki dokazi i otkriva se ko je bio u pravu i ko je kakav cilj imao.

Tokom jedne žustre rasprave između Kije i Lune, Kristina je govorila kako želi da sačuva svoj brak i da je zbog toga skupila petlju i ušla u rijaliti. Međutim, činjenice govore da je više zanima karijera od porodičnog doma sa Slobom Radanovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Luna tokom takmičenja u "Zadruzi 1"...

Luna je sve vreme rijalitija govorila da je Kija folirant, a ove reči su mnogo toga pokazale.

- Ti se foliraš, ovde si postala poznata, zaradilla si pare i trenutno si najpoznatija žena jer svi znaju za tebe i vidim da ti je to mnogo teško palo. Nemoj da se foliraš. Budi iskrena i reci imponuje mi -  ironična je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović...

Međutim, na ove opaske Kockareva nije ostala imuna pa je Luni poručila sledeće:

- Samo bolestan um može da misli da sam ja ovo želela i da sam se dogovorila. Ja bih menjala sve ovo da mogu da vratim svoj brak, shvati to i mene boli ku*ac da budem poznata. Samo jedan pileći mozak može da misli da je to ozbiljno - rekla je Kija.

 

 

Međutim, Kijini postupci po izlasku iz rijalitija u kom je odnela prvo mesto, dokazuju suprotno. Ona je odmah zatražila zvaničan razvod od Slobodana, a nakon potpisivanja papira sve je usmerila ka karijeri. Snimila je pesmu "Ne vraćam se na staro" sa Ministarkama, a onda izdala knjigu i počela solo karijeru. Kristina uživa u slavi i svakodnevno pokazuje da joj to i te kako prija, dok o ljubavi i očuvanju braka sa Slobom nema ni reči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za kraj ?? @fm.play @filip_fmplay #kijakockar #nevracamsenastaro

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on Dec 5, 2018 at 4:34pm PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
cica

09.12.2018 11:21

Pa naravno da je Kija htela slavu. To je bilo jasno jos u rijalitiju, ali tu se stvorila neka podrska (?!) i to ne samo fanova koji su bili prevareni..

Odgovori 8 39
Boki

09.12.2018 16:12

Kija nije znala da li će pobediti. Kada je pobedila otvorili su se novi vidici i stvorili novi planovi. Sve se neočekivano preokrenulo u pozitivnom smeru uspeha.

Odgovori 50 23
Časlav

09.12.2018 21:41

@Boki - I Luna je htela slavu, Neosnovano jer ne zna nista da radi. Pošto ne zna da peva, ne zna da igra, nije školovana i nigde ne radi, rešila da stekne slavu u Zadruzi 2. Ali neće da može.

Odgovori 39 14
Dušan

09.12.2018 22:10

@Boki - SVI ONI HOĆE SLAVU I PARE.