Kao sav običan svet: Emina objavila fotku iz kreveta!

Autor:

Zabava

11.12.2018

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović u žiži je medijskog interesovanja zbog veze sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom s kojim je uplovila u emotivni odnos nedugo nakon razvoda od pevača Mustafe Sandala.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Voli da provodi vreme u svom domu... Emina

A iako su priznali vezu i u nekoliko navrata čak uslikani zajedno, Emina ne objavljuje fotografije sa Sadetinom na svom profilu na instagramu. S druge strane, pevačica koristi svaku pirliku da objavi fotografije sa svojim sinovima Jamanom i Javuzom koje ima iz braka sa Mustafom, a sada je pokazala i kako izgleda kada se njen dan završava i kada uspava svoje mališane.

Foto: instagram.com/yaemina, sadettinsaran
S njim ne objavljuje fotografije...Emina i Sadetin

Jahovićeva je postavila fotografiju na kojoj sedi u svom dnevnom boravku u običnoj, beloj majici pokrivena ćebetom. A svojim pratiocima se poverila da je upravo uspavala sinove:

- Momenat nakon što dečaci odu da spavaju - napisala je Emina koja uopšte ne deluje umorno, a mnogi su komentarisali da izgleda prelepo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... after boys go to sleep kind of moment ? #homesweethome

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Dec 11, 2018 at 11:09am PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading