Slobi poslali umrlicu na kućnu adresu, on se zakleo: Usra*u ti se u život!

Autor:

Zabava

12.12.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Radanović navukao je gnev mnogih zbog javne prevare koju je počinio u rijalitiju "Zadruga" kada je svoju suprugu Kiju Kockar ostavio zbog Lune Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Emisija Premijera
Besan kao ris... Sloba Radanović

Zbog ovog poteza, mnogi su stvorili negativno mišljenje, međutim, ima i onih koji su otišli u ozbiljnu krajnost i koji pevaču šalju čak i preteće poruke. Najnoviji potez nepoznate osobe, pevača je šokirao, a njegove roditelje ozbiljno uznnemirio.

Slobi je, naime, neko na kućnu adresu poslao pismo u kom je ručno pisanim slovima napravljena njegova umrlica. 

RepublikaFoto: e-stock agency
Poslali mu umrlicu na kućnu adresu...

U umrlici se navodi da je pevač poginuo u saobraćajnoj nezgodi, a da je ožalošćena majka Draginja. Ovaj potez nepozante osobe, Sloba je s gnušanjem prokomnetarisao na svom profilu na instagramu, ali i zapretio:

- Evo ovako javno, pošto ste pičke koje rade ovakve stvari, krijući se iza tastatura i lažnih imena. Osobi koja šalje mojim roditeljima ovakve stvari na kućnu adresu...Javno ti obećavam da ću te naći i usrati ti se u život. Sve je ok, da vi nekoga volite ili ne volite, pljujete ili hvalite, ali ove boleštine vam neću tolerisati. Obećavam - napisao je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neda

12.12.2018 08:53

Osveta za Lunu koja je raskinula sa Slobom pre 7 meseci.. Lunu koja zeli da je Sloba ozeni na silu. A ona da se svalerise okolo sa drugim muskarcima i letuje sa njima.