Nije mu dala da pozove Milana: Severina zabranila sinu da ocu čestita rođendan!

Autor:

Zabava

13.12.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić ne prestaje sa pokušajima da napravi razdor između srpskog biznismena Milana Popovića i njihovog zajedničkog sina Aleksandra (6).

RepublikaFoto: Printscreen
Severina zabranila sinu da ga pozove za rođendan... Milan Popović

Kako Srpski telegraf saznaje, Severina je šestogodišnjeg Aleksandra sprečila u nameri da ocu Milanu čestita 53. rođendan, koji je biznismen proslavio u ponedeljak, zbog čega je mališan bio jako tužan.

Kojićeva je 10. decembra malenom Aleksandru rekla da ne može da se čuje sa Milanom Popovićem jer je tada po meri suda bio kod nje

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Na sve načine pokušava da razdvoji oca i sina... Severina

- Severina je u ponedeljak čitav dan provela sa Aleksandrom jer je po meri suda te nedelje bio kod majke. Aleksandar je znao da je njegovom tati rođendan i tražio je da ga čuje kako bi mu čestitao, ali Severina se postarala da do tog poziva ne dođe. Dete, kao i svako drugo, lako se zaigra i skrene mu se pažnja na nešto drugo, te se ona potrudila da mu okupira ceo dan kako ne bi pomislio ponovo na to da se čuje sa tatom - navodi izvor blizak pevačici i objašnjava da je Aleksandar silno želeo da se čuje sa svojim ocem, te ju je više puta zamolio da ga pozove.

Foto: e-stock/KOBRA
Nije mogao da ga čuje ni za svoj rođendan... Milan Popović sa sinom Aleksandrom

Aleksandar je ceo dan molio mamu da mu pozove tatu, a ona je pokušavala na sve načine da mu skrene pažnju

- Aleksandar je bio uporan, pa je nakon svake zanimacije koju mu ona smisli ponovo tražio da čuje tatu. Ona je prvo govorila kako se tata ne javlja i da je već pokušala da ga dobije, a kada je dete nastavilo da navaljuje, rekla mu je da ne može više da ga zove i da bi se tata javio da je hteo. Istina je da ga nije ni pozvala, a Aleksandar je bio jako tužan što se nije čuo sa svojim ocem i što mu nije čestitao rođendan - objašnjava dobro upućen izvor i dodaje:

- U istoj situaciji bio je Milan prošle godine i nije postupio kao Severina. Maleni Aleksandar bio je kod njega na dan Severininog rođendana i Popović je sam pozvao dečakovu mamu kako bi detetu dao da joj poželi sve najlepše i rekao mu da mami poželi divan dan i da joj kaže sve svoje želje i da je puno voli. Uradio je to zbog Aleksandra, da dete ne bi imalo osećaj krivice zbog njihovih sukoba - završava izvor.

RepublikaFoto: Privatna Arhiva
Milan je sinu dozvolio da pozove majku i čestita joj rođendan kada je ona slavila...

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severininim PR Tomislavom Petrovićem kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke. Milan Popović takođe je ostao nedostupan za komentar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading