Haris Džinović iskreno o Jali i Bubi: Nisam ljubitelj tog načina nastupanja!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

13.12.2018

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haris Džinović rodom je iz Sarajeva, odakle je i trenutno najpopularniji dvojac na ovim prostorima, Jala Brat i Buba Koreli.

RepublikaFoto: Promo foto
Haris Džinović...

S obzirom na to da dolaze iz istog grada, Haris je priznao šta misli o njihovoj muzici i svemu što su uspeli da naprave. 

 - Ja uopšte, uz dužno poštovanje svih koji se bave svojim poslom, jednostavno nisam ljubitelj...ne mogu reći muzike, nego tog načina nastupanja. Ne znam kako da okarakterišem to. To nije muzika, to je nešto sasvim drugo - rekao je Haris.

 

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jala Brat i Buba Koreli...

Međutim, da nema problem sa popularnošću koju trenutno imaju Buba i Jala, Haris je dokazao sa naredne dve rečenice:

 

 - A, to što oni imaju uspeh, to je sasvim drugi par rukava. Neka "gare" do bola, nego šta -  dodao je Haris.

Kako kaže, mnogo toga danas je drugačije, a njemu nedostaju nekadašnje nove godine koje su se, za razliku od današnjih, slavile u kafanama.

 

RepublikaFoto: instagram.com/bubacoreli
Jala i Buba...

 - Bolji! Bolji su bili ti dočeci... Jednostavno je planeta bolje disala. Sve je bilo bolje na celoj planeti pre 30, 40 godina, tako da je i to bilo bolje - kaže Haris koji kaže i da se retko sreće sa prijateljima sa kojima uživa u njima.

RepublikaFoto: Promo foto
Haris...

- To su retke prilike kad se nađem sa nekim društvom, prijateljima, pa se malo počastimo. Manje je druženja, ubrzano je vreme, telefon je pokvario sve, internet... Jeste da je koristan u nekom segmentu, ali za naš mentalitet pokvario je miran život. Ja koristim sve što se koristi danas iz prostog razloga što moram biti u korak sa vremenom, ako ispadnem iz šina teško ću se vratiti - objasnio je Haris.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading