Šašić: Kija je instant zvezda, neće potrajati! Kija: Lukasova rezervo, operi kosu!

Autor:

Zabava

14.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Željko Šašić (49) pojavio se u sredu uveče na snimanju novogodišnjeg programa RTS, a za Srpski telegraf je progovorio o tome kakvo mišljenje ima o rijaliti-zvezdama koje masovno uplivavaju u muzičke vode.

RepublikaFoto: instagram.com/zeljkosasic.official
Željko Šašić...

Željko je potkačio pevačicu Kristinu Kiju Kockar, pošto mu očito smeta njena velika popularnost, te je nazvao instant zvezdom.

Naime, Šašić je bio iznenađen saznanjem da je njegova koleginica folk zvezda Stoja Novaković snimila duet sa Kockarevom.

RepublikaFoto: youtube.com/ FM Play
Kija i Stoja...

- Nisam znao da je Stoja snimila duet sa njom. Kija je sada popularna među ženama. Ja ne znam kako ta mala rijaliti-zvezda peva, ali radi štosa bih možda i ja snimio neki duet sa njom. Šalim se, to su te instant zvezde iz rijalitija i pitanje je koliko će to trajati, nisam siguran da će dugo - rekao je Šašić i potom prokomentarisao zbog čega sve manje pop pevača ima na srpskoj estradnoj sceni.

RepublikaFoto: youtube.com/ FM Play
Kija Kockar...

Kristina: Neću da komentarišem gluposti i da mu dajem reklamu. Živi bili, pa videli koliko ću ja da trajem

- Upravo zato što "Grand produkcija" štancuje po 100 pevača godišnje. Onda se sve to živo pobrka i ne zna se više ko je ko. A tu su i ove rijaliti-zvezde. U istoj meri ih ima, samo što su to sve neke instant karijere. Vreme će najbolje pokazati koliko oni vrede - tvrdi Željko bez dlake na jeziku.

Iako nerado govori o razvodu od Sonje Vuksanović, koja se nakon kraha njihovog braka udala za njegovog kolegu Acu Lukasa, Željko je priznao da je razvod ostavio veliki pečat u njegovom životu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/instagram.com
Željko i Aca Lukas...

- Nema potrebe da se tu nešto puno govori jer je to moja privatna i lična stvar. Naravno da je razvod ostavio veliki pečat na moj život, ali na to više ne gledam kao na nešto što je strašno. Nakon razvoda sam najviše gledao da ostanem uz svoje dete kako ne bi osetilo da se bilo šta dešava između mame i tate i tako je i bilo - zaključio je Željko za Srpski telegraf.

Pozvali smo Kristinu Kiju Kockar kako bi prokomentarisala Željkove navode, a pevačica u usponu je rekla da nema puno vremena da komentariše njoj nebitne ljude, jer se raduje milionskim pregledima za novu duetsku pesmu sa Stojom.

RepublikaFoto: Republika.rs
Kija...

- Neću da komentarišem gluposti i da mu dajem reklamu. Živi bili, pa videli koliko ću ja da trajem. Jedan savet za gospodina Šašića, kada me je već prozvao. Neka čovek koji je rezerva Ace Lukasa brine na primer o svojoj frizuri, opere kosu ili šta god, neka se ne kači za mene, ja mu ne mogu pomoći - poručila je Kockareva.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marija

14.12.2018 12:32

Kazao propali pevac i propali covek.

Odgovori 12 0
Glas pučanstva

14.12.2018 15:08

,,Damo", on je za tebe institucija u svakom pogledu. S obzirom da je ljubitelj oružja, mogla bi ponekad da m u isprazniš i očistiš pištolj. Karijera ti neće trajati ni koliko brak.

Odgovori 0 12