Sara priznala da je debelo zgrešila: Teško mi je da se pomirim sa tim!

Autor: Pink.rs

Zabava

16.12.2018

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Reljić, ostvarila je veliki uspeh nakon što je napustila takmičenje i ozbiljno se posvetila muzici.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sara Reljić...

Iako je poznato da je pevačica bila u višemesečnoj vezi pred kamerama sa Vladanom Vojnovićem Vojketom, ona ne krije razočarenje nakon raskida koji za nju nimalo nije bio lak. Sara se pohvalila i da joj sloboda neizmerno prija, ali i da li planira da nas iznenadi novim partnerom.

- Nismo se čuli i mogu ti reći da se dobro osećam. Nisam u fazonu da se sad zaljubljujem u skorije vreme - rekla je Sara.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Sara i Vojke...

Osim mnogobrojnih uspona koje je doživela na samom početku svoje karijere, pevačica ne može da zaboravi ono što bi najradije izbrisala iz svog sećanja, a to su upravo trenuci kada se u najgledanijem rijalitiju prepustila strastima i pred kamerama razmenjivala nežnosti sa svojim tadašnjim izabranikom.

RepublikaFoto: youtube.com/ Sara Reljic
Sara...

- Blam me je što sam neke stvari radila pred kamerama, a sa druge strane, toliko smo dugo bili tamo, da je teško iskontrolisati. Mislim... Tada sam mislila da je sve to vredno, sada više ne mislim. Sve je to samo lekcija u životu, iako je meni teško da se pomirim sa tim. Lepo je bilo dok je trajalo - rekla je Sara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading