Ne želi da izdržava dečka! Anastasija: Neću muškarca kog ću finansirati!

Autor: Story

Zabava

19.12.2018

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražantović uživa u ljubavi sa Đorđem Kuljićem, a retko kada govori o privatnom životu.

RepublikaFoto: instagram.com/raznatovicanastasija
Anastasija Ražnatović...

Ipak, sada je odlučila da priča o ljubavi i novcu, odnosno o tome šta je, makar kada je ona u pitanju, bitno za zdrav i normalan odnos dvoje ljudi koji se vole.

- Mislim da svaka žena treba da se trudi da bude nezavisna. Nemam nameru da živim tako što ću čekati da mi partner da džeparac. Niti želim pored sebe muškarca koga ću ja finansirati. Bitno mi je da oboje budemo uspešni i izgrađeni u svojoj karijeri, a kada je tako, onda ni na jednoj strani nemate nezadovoljstvo - ispričala je mlada pevačica.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca i Anastasija...

Ona se osvrnula i na svoju novu snajku - Bogdanu Rodić koju je nedavno verio njen brat Veljko Ražnatović. Kaže da se njih dve odlično slažu i da se mnogo vole.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Veljko i Bogdana...

- Bogdana je divna devojka i mnogo je volim. Potpuno se uklopila u našu porodicu i imam osećaj kao da je oduvek bila tu. Većinu vremena provodi s Veljkom, jer se faktički ne razdvajaju. Ali, kad god nisu zajedno, volimo da popijemo kafu i ispričamo se - rekla je Anastasija Ražnatović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading