Neću rano da stupam u brak kao Veljko: Cecina naslednica ne planira da se udaje!

Autor:

Zabava

20.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović (20) trenutno uživa u uspehu koji je ostvario njen prvi singl "Savršen par", koji ima preko 30 miliona pregleda na Jutjubu, ali punom parom već priprema novu pesmu.

RepublikaFoto: Promo foto
Anastasija Ražnatović...

Cecina naslednica je za magazin Stori rekla da neće stajati skorije na ludi kamen poput svog brata Veljka Ražnatovića, koji bi što pre da se oženi svojom verenicom Bogdanom Rodić.

- Za razliku od mog brata Veljka, u skorijoj budućnosti ne planiram da se udajem. Mlada sam i to mi neće pobeći. Ne mislim da je to nešto što se radi po svaku cenu, već onda kada osetite da to želite i da ste spremni. Veljko je ličnost za sebe, kao i ja, tako da njegov put ne mora da utiče na moj i obrnuto. Pretpostavljam da je on spreman na takav korak čim se na njega odlučio.

Kada ćeš početi da nastupaš?

- Mislim da je još uvek rano za solističke nastupe. Osnova svakog posla jeste da se napravi čvrsta baza. Onog momenta kada budem snimila više od pet pesama doći će trenutak za takav korak, a repertoar će biti šarolik.

Mnoge zanima i kakva je Anastasija privatno.

- Možda ne deluje tako, ali ja sam sasvim obična devojka. Ne treba mi mnogo da budem srećna. Nisam zahtevna i ne volim zahtevne ljude. Dovoljno mi je da pustim dobar film, naručim hranu i tako provedem veče uz neku blisku osobu. Smatram sebe pozitivnom, komunikativnom, saosećajnom i iskrenom osobom. Uvek nastojim da budem pravedna i ne podnosim kada neko to nije.

RepublikaFoto: instagram.com/craznatovic_official
Ceca joj je velika podrška...

Anastasija: Nikad ne bih izdržavala partnera niti bih od njega uzimala džeparac

Kakve ambicije imaš kada je reč o poslu?

- Mislim da svaka žena treba da se trudi da bude nezavisna. Nemam nameru da živim tako što ću da čekam da mi partner da džeparac. Niti želim pored sebe muškarca koga ću ja finansirati. Bitno mi je da oboje budemo uspešni i izgrađeni u svojoj karijeri, a kada je tako, onda ni na jednoj strani nemate nezadovoljstvo.

Kako ti i Veljko savetujete jedno drugo kad je reč o ljubavi?

- U životu mi je za sve stvari bitno mišljenje porodice i nekoliko veoma bliskih prijatelja. Saveti mi nisu potrebni jer smo oboje u skladnim ljubavnim odnosima i super funkcionišemo sa svojim partnerima. Lagala bih kada bih rekla da mi nije važno da moja porodica ima dobar odnos sa nekim sa kim sam u vezi. Stalo mi je da se svi lepo slažu jer sam vezana za porodicu. Mislim da isto važi i za Veljka.

Moj brat je ličnost za sebe, kao i ja, tako da njegov put ne mora da utiče na moj i obrnuto

RepublikaFoto: instagram.com/raznatovicanastasija
Sa Veljkom je jako bliska...

Uskoro slaviš dve godine veze sa dečkom Đorđem Kuljićem, da li misliš da ti je on partner za ceo život?

- O svom partneru ne želim da pričam jer on nije iz javnog života.

Sa kim se najviše savetuješ kad imaš neku dilemu?

- Savetujem se sa mamom i sa tetkom. Od mame dobijam spektar saveta o pevanju i javnom poslu, dok se oko mode najčešće raspravljamo. Od tetke tražim savete oko pravnih delova mog posla i mnoštva drugih stvari. Ipak su one žene koje iza sebe imaju godine iskustva i svakako će me bolje posavetovati od nekoga ko je dosta mlađi i neiskusniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading