Rada ovim delovima tela nije zadovoljna, a evo na čemu zavidim drugim ženama!

Autor: Pink.rs

Zabava

20.12.2018

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih pevačica na estradnom nebu Srbije, Rada Manojlović ipak nije potpuno zadovoljna svojim fizičkim izgledom.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović...

Ona je navela da je već uradila male korekcije na svom licu, ali da ni u čemu nije preterivala i da će nastaviti tako.

Stavljala sam botoks na lice. Ostavila sam samo mimične bore. To sam morala da uradim jer se čitavog života samo kezim i cerekam kao budala (smeh), pa su mi se stvorile bore oko usana i na čelu. Činile su me starijom i nisam bila zadovoljna izgledom. E, sad, i da hoću da se mrštim i kreveljim, neću moći zbog botoksa - rekla je pevačica.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada...

Rada je priznala da joj se nekoliko puta javljala želja da koriguje svoje grudi i nos, ali da je ipak od toga odustala.

Razmišljala sam dugo o tome da uradim i grudi i nos, ali sam odustala. Dosta vremena provodim na Instagramu i gledajući sve te savršene žene, zaključila sam da su iste, prazne, dosadne... Nemaju foru, nemaju ništa po čemu bi se izdvojile u masi. Sve što je savršeno dosadno je - navela je Manojlovićeva i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Dec 11, 2018 at 10:57am PST

 

Frizura mi se ne sviđa. Iako mi mnogi kažu da mi lepo stoji, meni nedostaje moja duga kosa. Nisam želela da se šišam. Frizer me ubedio i rekao mi da će samo krajeve malo skratiti, a kad sam videla koliko je odsekao, dobro mi nije bilo. Snaga jedne žene je u kosi i ja sada užasno zavidim svim ženama koje imaju dužu kosu od mene - zaključila je Rada kroz osmeh.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading