Kija Kockar: Ceca nije sujetna za razliku od JK!

Autor: D. Lukić

Zabava

22.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga 2" Kristina Kockar otkrila je za Srpski telegraf da na nastupima voli da peva pesme Jelene Karleuše iako je s njom već dugo na ratnoj nozi, pa ju je ponovo bocnula rečima da Svetlana Ražnatović, za razliku od nje, nije nimalo sujetna.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezdice

Kija Kockar

Naime, Kockareva na nastupima u svoj repertoar redovno stavlja pesme Karleuše i Cece, ali kaže da nikada ne bi volela da sarađuje sa Jelenom.

Kija: Na nastupima više pevam Jelenine pesme od Cecinih

- Kad bih sada imala priliku da biram s kim bih snimila duet, to bi bila Ceca iako na nastupima više pevam Jelenine pesme. Ona je mene prozivala zarad marketinga u tom trenutku, a ja iskreno nemam ništa lično protiv nje, ali mi se ne sviđa kako se ophodi generalno prema kolegama. Nepotrebno joj je da ide redom i samo pljuje ljude. Tu bi više trebalo da se ugleda na Cecu, koja, za razliku od nje, nimalo nije sujetna. Ja sam na svojoj koži osetila kako je kad te sujetna osoba napada - rekla je Kockareva. Kija je otkrila i da će JK ponovo da pokaže da ume da spusti loptu, pa je izjavila da jedva čeka da čuje njenu pesmu sa bendom Miligram i reperom Filipom Arsenijevićem, koja bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

Kristina: Karleuša nema kontrolu i ne zna kad treba da stane, ali to je ona, ja tu ništa ne mogu

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović

- Moram da priznam da Jelena, bez obzira na sve, ima jako dobre pesme. Evo ja ću da pokažem kakav sam čovek, pa ću reći da jedva čekam da čujem njene nove pesme i duet koji treba da izađe 24. decembra. Ona je pevačica koja ima status velike zvezde i smatram da je nepotrebno da samoj sebi daje autogolove. Nema kontrolu i ne zna kad treba da stane, ali to je ona, ja tu ništa ne mogu - rekla nam je Kija.

Kristina se u četvrtak uveče pojavila na promociji novog albuma koleginice i drugarice Milice Pavlović "Zauvek", pa je najavila da je moguće da će i s njom da sarađuje.

- Milica i ja smo privatno jako dobre i ona je neko ko je pre svega čovek, pa onda sve ostalo. Nema gram sujete u sebi i kao da nije sa naše estrade. Ne bih da otkrivam da li ćemo nešto zajedno snimati, ali energije nam se stoprocentno poklapaju - rekla je Kockareva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aljosa

22.12.2018 08:53

JK vređa celu estradu. Neotesana.

Odgovori 12 0
Milorad

22.12.2018 08:59

Kija: Na nastupima više pevam Jelenine pesme od Cecinih. Jer su lagane za pevanje.

Branka

22.12.2018 13:50

Karleusa preko dana mrzi ceo svet. Uvece mrzi i samu sebe.