Pevačica pobegla iz kandži smrti: Dugo sam imala napade panike i borila se sa depresijom!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

23.12.2018

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Renata Končić Minea pre oko 15 godina bila je jedna od najpopularnijih pevačica u Hrvatskoj. Devedesetih bila je jedna od najslušanijih pop pevačica u regionu, a mnogi i danas pevuše njene hitove poput "Good Boy", "Rano", "Sija sunce"...

RepublikaFoto: youtube.com/ IDJVideos.TV
Preživela tešku saobraćajnu nesreću... Minea

Međutim, zbog stravične saobraćajne nesreće koja joj se dogodila u povratku s nastupa u Mariboru, promenila je život iz korena. Ona se, naime, u potpunosti povukla sa scene i godinama se oporavljala.

- Doživela sam saobraćajnu nesreću kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stupiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama - ispričala je tamošnjim medijima i dodala da su joj psihičke posledice bile daleko teže.

Dve godine borila se sa depresijom, bila je anksiozna, a najveću podršku pronašla je u krugu porodice i najbližih prijatelja.

- Imala sam napade panike, stalno sam se bojala da ću umreti ja ili neko meni blizak. Bilo me je strah da budem u gomili ljudi jer sam imala osećaj da će mi se nešto loše dogoditi. Kad bih se popela na pozornicu, činilo mi se da ću pasti u nesvest, pa sam morala da prestanem s nastupima. Smetala su mi svetla i buka - rekla je ona svojevremeno.

Danas, u ulozi voditeljke ipak se vratila na male ekrane. Inače, kako je jednom istakla, svake večeri tačno u dva sata jako bi joj lupalo srce i jedino je majka mogla da je smiri. Pomogli su joj i lekovi i psihoterapija, međutim zbog lekova se ugojila 15 kilograma. Taj višak nije joj umanjio samopouzdanje, a kada je završila sa terapijom počela je redovno da vežba kako bi vratila stari izgled.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading