Mili pravi eksploziju na muzičkoj sceni: Večeras stiže "Marihuana" Miligrama, Karleuše i Surreala!

Autor:

Zabava

24.12.2018

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutni prevrat na domaćoj muzičkoj sceni dogodiće se večeras u 21 čas kada grupa "Miligram" na svom "Youtube" kanalu bude predstavila novu pesmu "Marihuana" koju je Aleksandar Milić Mili napravio, a koju osim popularnog sastava izvode Jelena Karleuša i reper Surreal.

Foto: Promo foto
Stiže potpuno novi zvuk... Aleksandar Milić Mili

Kako su akteri ove pesme najavljivali u poslednje vreme, nova numera biće ujedno i potpuno novi zvuk na muzičkom nebu u Srbiji, ali će nositi i snažnu poruku.

RepublikaFoto: Dušan Petrović
Duet godine... Miligram, Karleuša i Surreal

Iako se mnogo spekulisalo i pričalo o čemu pevaju "Miligram", Karleuša i Surreal u ovoj numeri, prava istina će se saznati većeras u 21 čas samo na "Youtube" kanalu popularne grupe.

RepublikaFoto: youtube.com/ Bassivity Digital
Poznati reper... Surreal

Naime, kako se pisalo, pesma nosi snažnu poruku o marihuani koja se koristi u medicinske svrhe. S druge strane, pop diva tvrdi da će i spot koji će pratiti pesmu biti produkcijski izuzetno zahtevan i nešto što do sada nije viđeno.

Posle dugo vremena od hita "Ko ovu dramu režira", Mili i Karleuša su ponovo napravili saradnju, a svi oni koji su čuli demo snimak ove numere, tvrde da je reč o potpunoj eksploziji i zvuka, ali i teksta. Zato preporučuju svima da večeras od 21 čas budu na "Youtube" kanalu grupe "Miligram" i poslušaju pesmu "Marihuana".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading