Anastasija iskreno o snajki i braku!

Autor: Pink.rs

Zabava

25.12.2018

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anastasija Ražnatović ne priča često o odnosu sa budućom snajom Bogdanom Rodić sa kojom veljko planira da stane na ludi kamen sledeće godine.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Anastasija Ražnatović...

O svom bratu uvek ima reči hvale, a neretko se mogu videti i njihove zajednčke fotografije iz provoda. Ovoga puta, otkrila je šta misli o mladoj Bogdani koja se nedavno doselila u njihovu kuću.

- Njegova Bogdana je divna devojka i mnogo je volim. Potpuno se uklopila u porodicu. kao da je oduvek tu. Dosta vemena provodi sa Veljkom, ali kad god nisu zajedno volim da popijemo kafu - rekla je Anastaija iskreno.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Veljko i Bogdana...

Ona je trenutno u vezi sa Đorđem Kulićem, ali i dalje ne želi da ga eksponira u javnosti.

- O vezi ne želim da pričam, jer moj dečko nije javna ličnost. Ali u bližoj budućnosti nemam u planu brak. Mlada sam i to mi neće pobeći. Moj brat Veljko je ličnost za sebe, kao i ja, tako da njegov put ne mora da utiče na moj i obrnuto. Pretpostavljam da je on spreman na taj korak čim se na njega odlučio - rekla je Anastasija za.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading