Aco Pejović povodom novogodišnjeg nastupa u Crowne Plazi: Napravićemo noć za pamćenje!

Autor:

Zabava

25.12.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najglamuroznijih žurki za doček Nove godine 2019. održaće se u elitnom hotelu Crowne Plaza, a za provod koji će zasigurno svima ostati u dugom sećanju biće zadužen Aco Pejović, jedan od najtraženijih pevača na našim prostorima.

RepublikaFoto: Republika.rs
Aco Pejović na pres-konferenciji...

Da podsetimo, Aco Pejović je sredinom novembra napravio nezaboravan koncert u beogradskoj Štark Areni, a zatim zbog velikog interesovanja ponovio koncert i u decembru mesecu. 

Međutim, pripadnike sedme sile zanimalo je koliko će poznati pevač dugo pevati, i kakav će biti repertoar u novogodišnjoj noći.

RepublikaFoto: Promo foto
Aco Pejović...

- Ja nisam neko ko je poznat da radi samo sat-dva, volim da ostanem duže, pogotovo ako je publika dobro zagrejana. Što se Nove godine tiče, ne ograničavam se sa pesmama, biće te večeri mnogo šarenog repertoara, raznoraznih kolega i izvođača. Napravićemo noć za pamćenje, tako da svi odu kući zadovoljni - izjavio je Pejović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading