(VIDEO) Karleuša otkrila istinu koju je dugo krila: Majka Kije Kockar je hranila mog muža kada je bio siromašan!

Autor:

Zabava

26.12.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod diva Jelena Karleuša je sinoć tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića komentairsala svoje kolege sa estradne scene.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Karleuša iznela istinu...

Pozitivne reči imala je za koleginicu Daru Bubamaru, sa kojom se pomirila ove godine, ali je zato za Maju Berović rekla da je njena kopija koja neće dugo trajati, dok smatra da Buba Koreli na nju masturbira od svoje 15. godine.

Jelena Karleuša i Kristina Kija Kockar često su se prepucavale na društvenim mrežama, zbog čega se i zna da između njih postoji netrpeljivost. Međutim, ono što se ne zna jeste da su njihove porodice veoma vezane.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Posle pet godina ponovo na Pinku...

Diva je u emisiji prvi put iznela ekskluzivu, nešto što do sada javnost nije imala priliku da čuje. 

- Ja nemam generalno ništa protiv te devojke. Svako se bori. Ima jedna priča vezana za tu devojku, nisam planirala to da kažem večeras. To mi je Duško, moj muž, ispričao kada sam ja imala žestoke komentare za nju. On mi je rekao: "Nemoj više da je diraš, zato što je njena majka kada sam bio mali i jako siromašan, davala meni ručak u restoranu gde je radila" - otkrila je Karleuša i šokirala sve.

Pogledajte u videu: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđela

26.12.2018 20:59

Bravo Jelena! Nisam verovala da ću ovo napisati.