Ekskluzivni koncert Željka Vasića i Crvene jabuke u Sava Centru!

Autor:

Zabava

26.12.2018

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Željko Vasić priprema spektakl u Sava Centru zajedno sa Crvenom jabukom.

RepublikaFoto: Jelena Vlatković
Željko Vasić...

Iza Željka Vasića je izuzezno uspešna i uzbudljiva godina sa mnogo koncerata koje je obeležila unplugged turneja širom Srbije, a "Ti i ja", "Atina" i "Gnezdo" su hitovi koje je publika zavolela već nakon prvog slušanja. Božić je praznik kojem se posebno raduje, a tokom manifestacije Božićni dani Željko Vasić će 5. januara 2019. nastupiti u Sava Centru, na istoj bini sa Crvenom jabukom. 
- Svaki Božić i Uskrs provodim u svom rodnom gradu sa svojom porodicom. Doći ću iz Zaječara u Beograd samo zbog Božićnog koncerta. Veoma se radujem zajedničkom koncertu sa Crvenom jabukom i sa velikim nestrpljenjem ga očekujem. Nije uobičajeno da dva izvođača ili benda dele binu iste večeri i to je zaista jedna vrsta ekskluzivnog koncerta - kaže Željko Vasić i otkriva da je i sam nekad slušao pesme popularnog sarajevskog benda.

- Crvena jabuka je veliki exYU brend. Svakako sam još kao klinac slušao njihove pesme. Sve nas veže jedna tanka nit, ljubav prema muzici i ljudima, jer ima nešto od srca do srca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading