Emina Jahović: Volela bih da usvojim devojčicu!

Autor: D. L.

Zabava

27.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Emina Jahović (36) trenutno uživa u ljubavnoj romansi sa svojim novim partnerom Sadetinom Saranom, a sada je otkrila da bi volela da usvoji dete!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preparing...? @story.srbija

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Dec 21, 2018 at 4:15am PST

Naime, atraktivna brineta oduvek ima želju da pored sinova Jamana i Javuza ima i jednu ćerku, ali će se na ovaj korak odlučiti tek nakon što ostvari sve svoje poslovne ambicije.

Jahovićeva: Ja sam privatno vrlo osetljiva osoba i zbog toga mi je i fizičko i psihičko zdravlje bilo ugroženo

- Oduvek sam želela da rodim ćerku i ta želja mi do danas nije nestala. Možda jednog dana usvojim jednu devojčicu kad budem ostvarila sve svoje poslovne planove i ambicije. Mislim da imam dovoljno ljubavi u sebi za takav jedan korak. Međutim, trebalo bi da se desi veliko čudo, pa da odlučim da se za nekoga udam i rodim mu dete. Takav scenario ne postoji u mojim planovima - rekla je pevačica u intervjuu za magazin Stori. Jahovićeva je javnosti otkrila i da je privatno vrlo krhka i osetljiva osoba, bez obzira na to što mnogi govore da je jaka žena zbog toga što vrlo uporna i sigurna u svom poslu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning???? #busyday

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Dec 11, 2018 at 11:08pm PST

- Ja sam privatno vrlo osetljiva osoba i zbog toga mi je i fizičko i psihičko zdravlje u više navrata bilo ugroženo. Postoje trenuci u kojima sam anksiozna i u strahu od budućnosti, ali mislim da baš zbog toga pronalazim snagu da ostvarim svoje ciljeve. U horoskopu sam Jarac i veoma sam uporna, a više puta sam naglasila da su mi sinovi najveća motivacija jer želim da u svakom momentu budu ponosni na svoju majku. Zbog njih znam da više nemam pravo da tugujem ni zbog jednog muškarca, a ni da se udajem. Imala sa mnogo veza u životu i sa mnom sada može da bude samo muškarac koji će da me voli i poštuje - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading