Kija ostala bez tezge za Novu godinu!

Autor: Skandal.rs

Zabava

27.12.2018

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je bilo najavljeno da će Kija Kockar nastupati u jednom inostranom klubu za Novu godinu, te za to dobiti, kao i većina pevača u "najluđoj noći",pozamašan honorar, pobednica "Zadruge" je pet dana pre 31. decembra saznala da je ostala bez "tezge".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar...

Iako nema vremena da zakaže novu, Kija se potrudila da u svemu tome pronađe neku svetlu tačku.

- Desio se neki nesporazum između produkcije, menadžera i te treće strane koja je sve to organizovala, pa na kraju ispaštam ja - izjavila je Kockareva, uz dodatak da će najverovatnije pevati na nekoj dnevnoj žurki.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Kija na nastupu...

- Jako mi je krivo što se to desilo, ali, Bože moj, to se dešava. Na kraju sam bila sam jako srećna što neću nigde nastupati, odnosno što ću biti slobodna, ali zvali su me za neku dnevnu žurku. To još  treba da se potvrdi, tako da ću možda ipak imati nastup i osetiti tu zimsku čaroliju - dodala je vlasnica hita "Ko bi rekao".

RepublikaFoto: youtube.com/ FM Play
Kija...

- Ukoliko ne budem radila, neću nigde izaći nego ću Novu godinu provesti privatno, ali vam neću otkriti ko će dobiti poljubac u ponoć. Reći ću samo da će to biti meni veoma bliska i voljena osoba. To ne mora da znači odmah da je u pitanju emotivni partner. Kako god, sve i da ostanem sama, odnosno ako ne budem okružena ljudima koje volim, neću otići na neko partijanje sigurno - zaključila je Kija, dodajući da ima velike planove za narednu godinu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Đurđe

27.12.2018 10:45

Kija, nije sve u parama. Ima nešto i u odmaranju od para.

Odgovori 34 4
nora

27.12.2018 13:28

Ne moras da lazes, znamo da fejk pevacica ne treba nikome, a pogotovo za Novu godinu. Ono malo sto si bila po klubovima, vodili su te kao mecku na pokazivanje i nista vise od toga.

Odgovori 6 29
Lazar

29.12.2018 20:26

Organizovana prevara Kije i njenog menadžera.

Odgovori 16 2
Zec

30.12.2018 14:02

@Lazar - Prevarili Kiju.

Odgovori 13 1