Mitrović i Anastasija obradovali klince paketićima!

Autor: D. L.

Zabava

27.12.2018

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor TV Pink Željko Mitrović obradovao je u sredu decu u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska, pa im je sa nekoliko svojih saradnika uručio novogodišnje paketiće, a ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović iznenadila je na isti način mališane u domu "Moše Pijade".

RepublikaFoto: Promo foto
Lep gest

Naime, u dvorišta ovih institucija unet je pravi praznični duh ispunjen dečjom igrarijom i prazničnim pesmama, koje su izvodili brojni takmičari "Pinkovih zvezdica", a Zvečansku je posetio i ministar rada Vlade Republike Srbije Zoran Đorđević, direktor centra Zoran Milačić, ali i novinar ružičaste televizije Predrag Sarapa.

 Mitrović je sa Deda Mrazom najmlađima izmamio osmehe

Željko Mitrović pročitao je pismo od Deda Mraza, nazvavši ih super klincima grada Beograda koji su najviše zaslužili da budu nagrađeni. Ulazak kočija koje su vukla dva konja oduševio je decu, a Deda Mraza su dočekali topli zagrljaji mališana. Dok su delili paketiće, ministar Đorđević je pred kamerama TV Pink izjavio koliko su ovakve akcije značajne i šta one predstavljaju za mališane. Cecina naslednica je ruku podruku sa frizerom Stevanom Radivojevićem usrećila mališane kojima je donela pregršt paketića, te im je poželela da im se svi snovi ostvare u novoj 2019. godini.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Anastasija Ražnatović

- Deca su predivna, vesele se i raduju ovom trenutku, a bili su najbolji tokom godine i zato su zaslužili duple paketiće. Ovakvi trenuci i ova srećna deca oplemenjuju i sve nas - rekao je Sarapa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading